Foto: DELFI

Filmēšanās seksuāla rakstura video kopā ar kolēģi šovā TV zvaigzne atstājusi lielu iespaidu uz blondās Violetas Stepanovas (attēlā pa kreisi) dzīvi. Violetai nācies pārliecināt savu puisi par to, ka kopošanās ekrānā bijis tikai jociņš, kā arī pazaudēt draudzenes, kuras pēc neķītrā izgājiena novērsušās no Violetas.

Blondā Violeta ar savu dalību šovā TV zvaigzne šokēja visu Latviju. Jau drīz pēc skaistules ierašanās jauno talantu dzīvoklī, tika nofilmēts video, kurā iemūžinātās darbības nepārprotami lika domāt par to, ka meitene mīlējusies ar šova kolēģi Juri.

Dzīvojot šovā, meitene radīja par sevi priekšstatu kā par visai draisku būtni, taču pēc izstāšanās no sacensības par TV zvaigznes titulu paziņoja, ka esot godīga meitene. Viņu mājās gaidot puisis, un sekss ar Juri apzināti notēlots, lai pakaitinātu tautu.

Tautas domas par to, vai sekss bijis īsts vai tomēr ne, joprojām dalās, taču savu puisi meitenei tomēr izdevies pārliecināt par pašas nevainību. "Viņš saprata, ka sekss bija imitācija. Tas galu galā bija šovs, kurā jebkādiem līdzekļiem jākļūst atpazīstamam," DELFI Izklaidei skaidro Violeta.

Meitenei noticējusi arī viņas ģimene, taču skandāls šovā diemžēl sabojājis attiecības ar meitenēm, kuras Violeta iepriekš uzskatījusi par savām draudzenēm. "Biju spiesta atklāt, ka dažas manas labas draudzenes nemaz nav manas draudzenes.

Diemžēl ir cilvēki, tai skaitā arī manas nu jau bijušās draudzenes, kuras noticēja tam, ko rāda ekrānā, nevis man. Ar tādiem cilvēkiem vairs nevēlos kontaktēties," skumji secina izskatīgā meitene, gan piebilstot, ka viņai svarīgākais tomēr ir drauga un ģimenes atbalsts.

Par spīti šai sāpīgajai pieredzei Violeta dalību šovā nenožēlo. Vēl vairāk - enerģiskā blondīne, kura jau piedalījusies šovos Cīnītājs un Precamies?!?, gatava piedalīties vēl kādā TV projektā. "Nu, bet protams! Nezinu, kādā tieši žanrā, bet jā - vēlos," smejas Violeta.

Skaidrs, ka enerģiskā blondīne ar saviem skandalozajiem gājieniem nopelnījusi visai plašu atpazīstamību. Sociālajos tīklos Violeta regulāri saņem aicinājumus uz randiņiem, un viņai jau izteikti vairāki piedāvājumi strādāt bāros.

Gan pielūdzēji, gan potenciālie darba devēji tiek atraidīti, jo dzīvē Violeta ir nopietna meitene, uzticama draudzene savam puisim. Pašlaik viņa vēlas atgūt spēkus, lai ar jaunu sparu mestos darbos. "Tagad izbaudu atvaļinājumu. Varbūt no septembra turpināšu mācīties," plānus ieskicē skandalozā skaistule.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!