Foto: DELFI

Starp šova Saimnieks meklē sievu seniora Alfrida Lipovska izvēlētajām trim blondīnēm ar īpašu atraktivitāti ekrānā izceļas kosmetoloģe un masiere Irēna Kretule (attēlā) no Jelgavas. Sarunā ar DELFI Izklaide Irēna atklāj, ka patiesībā šovs no viņas prasījis lielu uzdrošināšanos.

"Raidījumu Saimnieks meklē sievu kaut kad biju skatījusies, bet tā pa daļām. Pēkšņi ieslēdzu vakarā televizoru, iet jaunās sezonas reklāma. Noskatos. Un uzreiz pēc tam man zvana meita: "Mammu! Ir!" Tajā brīdī es nodomāju - labāk nožēlot to, kas izdarīts, nevis to, kas tā arī nav izdarīts," smejoties atceras Irēna.

Viņa atklāj, ka sākotnēji lietai piegājusi ļoti viegli un bez lielām cerībām. "Ja būtu jāraksta vēstule un jāsūta pa pastu, es to noteikti nebūtu izdarījusi. Bet tā kā varēja pieteikties internetā, podziņa, klikšķis un pieteikums nosūtīts," atceras simpātiskā sieviete. Liels bijis viņas šoks, kad izrādījies - tas nostrādājis.

"Parasti man loterijās neveicas, tāpēc veiksme šovā bija diezgan liels šoks. Saņemot ziņu, sēdēju vilcienā un vienubrīd gribējās pat atteikties. Bet otra meita man teica tā - ko tu ievārīji, tas pašai arī jāizstrebj," atceras Irēna. Paklausot savām meitām, viņa atcerējusies arī vēl kādu savu pieredzi.

"Man palīdzēja tas, ka sporta klubā, kur es strādāju, savulaik nāca trenēties Mis un Misters Jelgava dalībnieki. Atceros, kā toreiz vēroju šos cilvēkus un domāju - kā tas ir? Cilvēks ir iedomājies, ka tiešām ir tik skaists, ka pieteicies konkursam?

Tie jaunieši nāca, es uz viņiem skatījos. Bija skaisti, bet bija dažādi. Bija uzkumpušu stāju, bija neveikli, un ar viņiem strādāja. Un kāds bija rezultāts - kādi bija zēni, kādas bija meitenes!

Šī pieredze man lika saprast, ka viss, ko mēs piedzīvojam, mums var noderēt. Arī es te, saimnieka sētā, ļoti daudz ko apgūstu. Te mūs nemāca, bet es te pati apgūstu. Jebkurš šovs ir vienkārši šovs, bet tajā pašā laikā iespēja kaut ko iegūt. It sevišķi tiem, kam varbūt ir kaut kādas bailes no kaut kā - tiem noteikti vajadzētu sevi izaicināt un kaut kur piedalīties," tā Irēna.

Lai gan tieši Irēna jau no sākta gala atstājusi par sevi iespaidu kā par vienu no atraktīvākajām un asprātīgākajām šova līgaviņām, viņa atklāj - sākumā viņai bijušas paniskas bailes no filmēšanas.

"Ja sākumā man bija pilnīgi paniski bail no kameras ieslēgšanas brīža, pēc pirmās filmēšanas dienas, es jau baidos no zvaigžņu slimības," joko simpātiskā sieviete.

Runājot par to, kāpēc tik dzīvespriecīga un izskatīga sieviete ir bez līdzvērtīga vīrieša pie sāniem, Irēna atklāj vēl kādu interesantu niansi par šova lomu savā dzīvē.

"Nav tā, ka Latvijā nav vīriešu. Viņu jau ir daudz, bet jautājums, kādi viņi ir. Mans stāsts ir tāds. Kādu laiku, kad tu esi viens, tu īsti neko nemeklē. Un tad kad tu beidzot saproti, ka negribi būt viens, tu varbūt sāc kaut ko piedomāt.

Tas klikšķis, ka kaut kas jādara, man bija pavisam nesen. Un pieteikšanās šovā ir pirmais solis," atklāj Irēna. Skaidrs, ka pirmais solis varētu būt starts veselai lavīnai, jo, ja Irēnai Alfrids tomēr nebūs pa prātam, noteikti atradīsies neskaitāmi vīrieši, kuri metīsies uzrunāt simpātisko brīvo sievieti.

Attiecībā uz Alfridu, Irēna gatava ļauties šova plūdumam, necīnoties par senioru zobiem un nagiem.

"Sajūtas ir bijušas tādas un šitādas, tās mainās. Noturēsimies līdz galam. Ja jau iesākām, tad pabeigsim. Gaidām viņa vārdu, jo izlēmējs ir viņš. Intrigas nevērpšu, akmeņus nevienam ceļā nelikšu, jo kas ir lemts, tas ir lemts," uzsver Irīna, piebilstot, ka pati nebūtu gatava uzreiz skriet pie Alfrida un dzīvot - viņa vēlētos saimnieku vispirms iepazīt tuvāk.

"Bet ja nu kas, ar pārvākšanos man nav problēmu, jo Jelgava nav mana dzimtā pilsēta. Jebkurā gadījumā - pārmaiņas ir sākušās!" saimnieku šovu kā savas dzīves jaunu un pozitīvu startu iezīmē Irēna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!