Foto: Vida Press

Seriāls Draugi (Friends), kurš tika filmēts no 1994. līdz 2004. gadam, uzskatāms par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem un skatītāju iemīļotākajiem komēdijseriāliem. Šonedēļ izdevums The Mirror apkopojis piecus pārsteidzošus, satraucošus un, iespējams, līdz šim nedzirdētus faktus par tā tapšanas aizkulisēm.

Notikumiem sešu galveno varoņu – Reičelas, Monikas, Fībijas, Džouija, Čandlera un Rosa, kurus attiecīgi atveidoja Dženifera Anistone, Kortnija Koksa, Liza Kudrova, Mets Leblanks, Metjū Perijs un Devids Švimmers – dzīvēs bija iespējams sekot līdzi 236 sēriju garumā.

Daudzi joprojām cer, ka seriālam tiks veidots turpinājums vai filma, kas balstīta uz tā stāsta motīviem. Izdevums The Mirror vēsta, ka viens no galvenās lomas tēlotājiem strikti iebildis pret to. Tāpat atklāti noslēpumi par Metjū Perija cīņu ar atkarībām, seksu filmēšanas laukumā un citi interesanti fakti.

Kāpēc netika uzņemts seriāla turpinājums?

Foto: Vida Press

Izdevums The Mirror vēsta, ka pret atkal apvienošanos iebildis Rosa lomas atveidotājs Deivids Švimmers. To savulaik plašākai publikai atklājusi Kortnija Koksa.

Viņa kādā pasākumā savulaik stāstījusi, ka lielākā daļa aktieru piekrituši piedalīties filmā, taču Švimmers pateicis striktu nē.

Anistone kolēģus neielūdz uz savām kāzām

Foto: Vida Press

Aizvadītajā gadā Dženifera Anistone slepenā ceremonijā apprecējās ar aktieri un režisoru Džastinu Terū. Kā vēsta izdevums, viņa uz savām kāzām toreiz ielūgusi tikai daiļā dzimuma būtnes, ar kurām kopā filmējusies seriālā Draugi.

Izdevuma TMZ rīcībā bija nonākusi informācija, ka Mets Leblanks, Metjū Perijs un Deivids Švimmers nav bijuši lūgto viesu vidū. Šī iemesla dēļ daži no Anistones bijušajiem ekrāna partneriem esot uz viņu nedaudz apvainojušies.

Vēlāk Perijs izdevumam People apstiprināja, ka Anistones kāzas bijis liels pārsteigums arī viņam, jo viņš tajās nav bijis ielūgts un tikai pēc kāda laika uzzinājis, ka bijusī ekrāna partnere kļuvusi par precētu sievu.

Aktieri viens ar otru ir pārgulējuši

Foto: Vida Press

Februāra beigās kanālā NBC tika translēts aptuveni divas stundas garš seriāla Draugi galveno lomu atveidotāju apvienošanās raidījums. Tajā tika atklāts kāds pikants noslēpums, kas, iespējams, gadiem ilgi nodarbinājis daudzu fanu prātus.

Raidījuma vadītājs Endijs Koens aktierus iztaujāja par viņu savstarpējām intīmajām attiecībām laikā, kad tika filmēts seriāls. Viņš apvaicājās, vai galveno lomu atveidotājiem nācās parakstīt līgumu, ka viens ar otru negulēs.

Visi par šo jautājumu nedaudz samulsa un iestājās neveikls klusuma brīdis, taču Devids Švimmers veikli izgāja no situācijas, pavēstot, ka līgums, diemžēl, tika pārkāpts. Tiesa, viņš neatklāja, kurš ar kuru tieši ir pārgulējis.

Lizai Kudrovai bija jāiztur divas atlases lomai seriālā

Foto: Vida Press

Kanāla NBC seriālam Draugi veltītajā speciālizlaidumā gaismā nāca vēl kāds pārsteidzošs fakts – Liza Kudrova bijusi vienīgā no visiem sešiem galveno lomu atveidotājiem, kurai uz provēm nācies iet divas reizes.

To raidījumā pastāstīja pati Kudrova. Kā skaidroja aktrise, viņa pati tikai nesen uzzinājusi, ka pārējiem kolēģiem bijusi viena atlases kārta lomai seriālā, savukārt viņai – divas.

Tas pamatīgi pārsteidza ne tikai raidījuma vadītāju Endiju Koenu, bet arī Kudrovas seriāla kolēģus.

Metjū Perijs un viņa cīņa ar alkoholismu

Foto: Vida Press

Perijs savulaik atklājis, ka viņš bijis atkarīgs no alkohola. Tāpat viņš vairākās intervijās stāstījis, ka laika posms, kad tika filmēta trešā, ceturtā, piektā un sestā seriāla sezona, esot visai miglains.

"No ārpuses izskatījās, ka man ir viss, ko vien varu vēlēties. Patiesībā es jutos ļoti vientuļš, jo biju atkarīgs no alkohola.

Es darbā nekad nebiju možs. Vienmēr mocījos ar sāpīgām paģirām. Ar laiku viss tikai pasliktinājās, un es vairs to nespēju noslēpt – visi par to uzzināja," savulaik stāstījis Perijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!