Foto: Publicitātes foto

Intrigām bagātais un tautā iemīļotais seriāls UgunsGrēks piedzīvojis kārtējo negaidīto pavērsienu. Vēl tikai nesen aktieru pulciņam pievienojās bijušais aktieris, tagad namu pārvaldnieks Vilnis Briedis, kurš atveido suteneru Jurčiku, taču jau 25. sērijā viņš tiek nosūtīts uz kapiem.

Jurčiks seriālā sevi pieteica kā slikto tēlu, kurš savu mīļoto sievieti Ramonu, kuru atveido aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, piespiedis nodarboties ar prostitūciju un pats vada visai ievērojamu biznesu, kura ietvaros vervē jaunas meitenes sniegt seksuālos pakalpojumus par naudu.

Suteneram tika atvēlēta zināma loma arī Pētersonu viesnīcas konkurentu Mare SPA Hotel darbinieces, aktrises Līgas Zeļģes atveidotās Danas (attēlā kopā ar Jurčiku) dzīvē - viņus abus līdz šim saistīja kāds pagātnes notikums, kuru sieviete vēlas paturēt noslēpumā.

Tas, protams, nebija pa prātam naudas kārajam un cietsirdīgajam Jurčikam, kurš seriāla aizvadītās nedēļas epizodēs sāka Danu šantažēt, pieprasot viņai visai ievērojamu naudas žūksni par klusēšanu.

Lai gan Dana perversajam tipiņam samaksāja nelielu daļu no pieprasītās summas, uzmācīgajam suteneram ar to nebija gana, tādēļ viņš turpināja sievieti terorizēt, pielietojot arī fizisku spēku, kā rezultātā viņa, aizstāvot sevi, Jurčiku nosita.

Kā vēsta seriāla anotācijas, vainu par Danas izdarīto noziegumu gatava uzņemties jaunā siržu lauzēja Edija, kuru tēlo Dailes teātra aktieris Artūrs Dīcis, vecmāmiņa - Olgas Dreģes atveidotā Lidija, kura jau vairākkārt pierādījusi, ka gatava iet pāri līķiem, lai sasniegtu savus mērķus.

Šī iemesla dēļ šonedēļ seriālā atgriezīsies izmeklētājs Putniņš, kurš centīsies noskaidrot slepkavības apstākļus un galveno vaininieku, taču arī mīlas sāpes, citas intrigas un pat kritiens no zirga neizpaliks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!