Foto: Publicitātes foto

Tos, kuri seko līdzi notikumiem seriālā "Viņas melo labāk", šonedēļ gaidīja patīkams pārsteigums – pēc ilgāka pārtraukuma ekrānos atkal atgriezies Margaritas jeb Margo tēls, kuru atveido aktrise Karīna Tatarinova.

Seriāla fani noteikti atcerēsies, ka Margaritas tēls pērn rudenī piektās sezonas izskaņā kopā ar fotogrāfu Viesturu (Ainārs Ančevskis) pārcēlās dzīvot uz ārzemēm. Tagad sieviete ir nolēmusi atgriezties.

Turklāt, kā atklāj seriāla producents Rimvīds Martinaitis, Margarita ir atgriezusies uz palikšanu un tik drīz vis atkal nepazudīs.

"Margarita kopā ar savu draugu Viesturu pavadīja ilgu laiku Spānijā. Viesturs ir fotogrāfs, kas visu brīvo laiku, esot prom, ir veltījis sava talanta attīstīšanai, strādājot studijā un fotografējot dāmas. Darba ikdienu pavadīja sieviešu uzmanība, flirts un grezna uzdzīve par sirdsdraudzenes Margaritas līdzekļiem. Tas ir sāpinājis Margaritu, un tādēļ viņa pieņem lēmumu atgriezties Latvijā," "Delfi Izklaidei" atklāj producents.

Taujāts, kādēļ līdz ar Margaritu atgriežas arī viņas mīļotais, producents atklāj, ka "Margarita, lai arī būdama emocionāli ļoti spēcīga sieviete, nespēj pielikt punktu šīm merkantīlajām attiecībām".

Margarita turpinās sevis meklējumus Latvijā, atjaunojot senās draudzības, un pirmā uzticības persona, ko viņa iemanto, ir Marta (Evija Skulte), kura nesen ir piedzīvojusi šķiršanos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!