Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 19. janvāra, vakarā pie TV3 skatītājiem pēc īsas pauzes atgriezās iemīļotais pašmāju seriāls UgunsGrēks, un jau pirmā 13. sezonas sērija nelika vilties – plūda gan asinis, gan notika citas spraigas lietas.

UgunsGrēka atgriešanos uzticamākie fani gaidīja ar satrauktām sirdīm, jo 12. sezonas beigās maskā tērpta šāvēja raidīja šāvienu pa gaiteni ejošo Ediju un Viestura virzienā, un noslēguma aina lika nodrebināties daudziem - abi puiši saļima.

Jau jaunās sezonas pirmajā sērijā fani atkal varēja atviegloti uzelpot - lai gan mīklainajai šāvējai, kuru atveido UgunsGrēka komandas jaunpienācēja Elīna Dzelme (attēlā), bija izdevies trāpīt Viesturam, viņš bija pie dzīvības un spēja ne tikai runāt, bet arī šāvējā atpazīt Sofiju.

Edijs par biedra sašaušanu bija ne pa jokam dusmīgs un, pinoties savā trakokreklā, pieprasīja no Sofijas paskaidrojumus. Tos gan pievilcīgā gaišmate nespēja sniegt - viņa nezinot, kas bijis uznācis. 

Kamēr Viesturs locījās sāpēs un noasiņoja, tapa zināms, ka Sofija ir Viestura līgava, un šī iemesla dēļ puisis viņu vēlējās pasargāt - pēc sašaušanas netika izsaukta ne policija, ne mediķi, kas meitenei varētu radīt liekas problēmas.

Kopīgiem spēkiem Sofija ar Ediju dabūja sašauto puisi ārā no viesnīcas, nogādāja SPA kompleksā un izsauca viņam ārstu, kurš lieki nerunā.

Kad Viestura dzīvībai vairs briesmas nedraudēja, Sofija paskaidroja, ka šāvusi, jo žurnālā ieraudzījusi foto, kurā Viesturs skūpstās ar Ieviņu, un tas līgaviņu saniknojis. 

Tāpat arī citu varoņu gaitas atsākās spraigi - Vadims un Dana gatavojās pavadīt kopā kāzu nakti, bet līgaviņa jauno vīru no sevis turēja drošā attālumā. Kad enerģijas pārpilnais un nepacietīgais Vadims uz brīdi pameta istabu, Dana vīra dzērienam piešāva nezināmu šķidrumu. Tas vēlāk Vadimam neļāva godam iepriecināt sieviņu, un vīrietis krita izmisumā, jo līdz šim viņam nekad tā neesot gadījies.

Bārmenis Gunārs saņēma sliktas ziņas par savas atvases Jančuka analīžu rezultātiem, Fēlikss risināja attiecības ar Svjatoslavu, kuru jau bija paguvis iemīļot, kā arī pieņēma lēmumu no nākamās dienas atturēties no alkohola, viesnīcas darbinieki atrada asinīm piesūkušos Sofijas lakatiņu, un arī citiem varoņiem gadījās dažādi satraukumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!