Foto: Publicitātes foto
No 21. februāra darba dienas vakaros kanālā 360TV būs vērojams jauns pašmāju šovs "Vakariņš ar savējiem". Tajā katru nedēļu trīs sabiedrībā zināmi cilvēki dosies ciemos pie Latvijas ģimenēm, lai uz savas ādas izbaudītu to, cik meistarīgi latvieši prot uzņemt viesus.

Cik gardus kāpostus prot saštovēt Ramona Petraviča un vai Kaspara Kambalas sportiskā forma palīdz arī tad, ja jāklapē karbonādes? Uz šiem jautājumiem atbildes meklēs jaunā pārraide.

Šova "Vakariņš ar savējiem" princips būs līdzīgs jau labi zināmajām "Gandrīz ideālām vakariņām", taču ar atšķirībām.

Šajā projektā satiekas trīs zināmi cilvēki un dodas viesos pie trim ģimenēm – cilvēkiem no tautas, sarīkojot viens otram izklaidi "pēc pilnas programmas" – ar pārsteigumiem, priekšnesumiem, mājīgu atmosfēru un pašu gardāko cienastu.

Turklāt ballīti aizkadrā komentē pārējās sacensībās iesaistītās ģimenes, draudzīgi norādot uz konkurentu viesmīlības kļūdām un to, ko viņi darītu citādāk. Pēc katrām svinībām slavenības dod savu vērtējumu par aizvadīto sanākšanu. Tieši šis vērtējums noteiks, kurš uzvarēs un burziņa noslēdzošā vakarā tiks ielūgts uz neaizmirstamām viesībām – šoreiz jau mājās pie slavenības.

Kā pirmie jaunajā šovā startēs influenceris Kaspars Kambala, politiķe Ramona Petraviča un krišnaīts Uģis Kuģis.

Vēlāk raidījums viesosies arī aktieri Regīna Devīte, Jānis Jarāns, Imants Strads, dziedātāji Adriana Miglāne, Miks Dukurs, Evija Vēbere, hokeja vārtsargs Edgars Masaļskis, šķēpmetēja Līna Mūze, basketbolists Kārlis Lasmanis un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!