Foto: F64
Dažādi pārvērtību šovi, kuros cilvēkiem tiek dota iespēja smuki sapucēties un piedzīvot dažādas skaistumkopšanas procedūras, ir vienas no iecienītākajām televīzijas skatītāju pārraidēm, un tagad tiem pievienosies jauns projekts, kura vadīšana uzticēta stila ekspertei Maijai Silovai (attēlā).

Ilgus gadus Latvijā iecienītākais pārvērtību raidījums bijis Ievas pārvērtības, bet jau decembrī kanāla 3+ vērtējumam tiks nodots projekts krievu valodā Новая Я.

Tajā par dalībnieču izskata un, iespējams, arī domāšanas un stila izjūtas izmaiņām rūpēsies pievilcīgā dažādu televīzijas projektu vadītāja Maija Silova un modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, starp kura klientēm ir daudzas sabiedrībā zināmas dāmas.

Aizvadītajā nedēļā tirdzniecības centrā Spice norisinājās jaunā šova atlase, kas vienkopus bija pulcējusi aptuveni 200 daiļā dzimuma pārstāves, kuras vēlējās profesionāļiem uzticēt sava izskata izmaiņas.

Kā atzinusi Silova, Новая Я savām dalībniecēm iecerēts kā pirmais solis uz pārmaiņām, un stila eksperte sola visām drosminiecēm palīdzēt palūkoties uz sevi no malas, lai saprastu, ko viņas vēlas atstāt tā, kā bijis līdz šim, un ko mainīt.

Savulaik Silova vadījusi tādus raidījumus kā Stila policija un Stila akadēmija, bet pāris gadus viņa televīzijas ekrānos bija redzama tikai vasarās, kad veidoja starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis dienasgrāmatas.

Līdz ar to raidījums Новая Я, kas pie skatītājiem dosies 3. decembrī, uzskatāma par viņas atgriešanos televīzijas darbā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!