Foto: Publicitātes foto

Kamēr šova Dejo ar zvaigzni skatītāji vēl nav apzinājušies, cik ļoti svētdienu vakaros viņiem pietrūks aizraujošā televīzijas projekta, tā vadītāja Maija Silova (attēlā pa labi) jau dalījusies pārdomās par to, ko viņai devusi dalība projektā.

"Šodien pamodos pēc pusdienlaika, laiski izstaipījos un nodomāju: "Brīnums, kur tu rodies?" Kā viens šovs var mainīt tik daudzas lietas, cilvēkus un notikumus tavā dzīvē. Es pamodos ar apziņu, ka esmu kļuvusi citādāka - ne labāka, ne sliktāka, bet manī ir kaut kas transformējies. Un šī sajūta ir īpaši pacilāta un kņudinoša," neilgi pēc šova izskaņas savā Facebook profilā priecājusies Maija.

"Tik daudz kas ir bijis šajā laika posmā, un tas viss ir darījis mani stiprāku, drosmīgāku, pārliecinātāku par sevi.

Esmu atbrīvojusies no liekiem cilvēkiem un nevajadzīgām pseido komunikācijām. Tā gadās un tas ir normāli, jo gadu garumā mēs uzkrājam savdabīgas pazīšanās, un ir neizsakāms prieks un vieglums, ka, pat neko un nevienam neskaidrojot, katrs pats zina, kādēļ ir vēlams vai ne tik ļoti vēlams manā dzīvē.

Un tas ir neizsakāms prieks, ka ir iestājusies harmonija un daudzas lietas ir kļuvušas tik kristālskaidras, bet ir arī radušies jauni vienādojumi un jautājumi, kurus gribas šķetināt un atkal horizonts vilina ar izaicinājumiem," pārdomās dalījusies Silova.

Viņa arī pateikusies žūrijas locekļiem, kuri ir "grandiozas personības ar lielu dzīves pieredzes amplitūdu", kā arī atzinusi - dalībnieki parādījuši, "kas lācītim vēderā". "Kādam tie ir visu varavīkšņu krāsu spilgtākie taureņi, kādam kaut kas cits, bet viņi visi bija tā vērti, lai svētdienā ar pulti nobalsotu par šovu," vērojumos dalījusies Maija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!