Foto: Publicitātes foto
Kanāls TV3 izsludina pieteikšanos skatītāju iecienītākā attiecību šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākajai sezonai. Nebijis jaunums šova skatītājus sagaida televīzijā Go3, kur būs skatāmas šova īpašās epizodes. Tajā dalībnieki būs mainītās lomās un šoreiz saimniece meklēs vīru. Tādēļ dalībai šovā tiek meklēti gan saimnieki, gan saimniece.

Jau rudenī šovs "Saimnieks meklē sievu" nonāks pie TV3 un Go3 skatītājiem, tādēļ dalībai šovā tiek meklēti sirdī brīvi saimnieki un saimnieces vecumā no astoņpadsmit gadiem no visas Latvijas un kuriem ir pašiem sava saimniecība.

"Aicinām dalībai šovā pieteikties saimniekus un saimnieces no tādām nozarēm, kas iepriekš šovā nav bijušas vai tikušas ļoti maz pārstāvētas – vīna darītavas, zirgkopība, zvejniecība, bioloģiskās saimniecības, strausu audzētāji, briežu dārzu īpašnieki. Īpaši priekšroka tiks dota tiem pretendentiem, kuriem saimniecībā ir lopi un dzīvnieki," portālam "Delfi" stāsta šova producente Sandija Miezīte.

Vaicājot, pēc kādiem nosacījumiem tiks izvēlēti dalībnieki, producente skaidro, ka pats svarīgākais, lai piedalītos – ir jābūt gatavam piedzīvojumam vasaras garumā, sirdī brīvam vai brīvai un ar sakoptu saimniecību. Producente atminas kādu kuriozu no saimnieku meklējumiem: "Ir bijuši gadi, kad, braucot apskatīt saimniecību, nācies secināt, ka brīdī, kad iebraucam sētā, saimnieks pirmo reizi paņēmis izkapti rokā, jo māja bija ieaugusi nātrēs!"

Saimnieki un saimnieces aicināti pieteikties šova mājaslapā līdz 15. maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!