Foto: F64

Svētdienas, 8. decembra, vakarā kanālā TV3 tika aizvadīta šova "X Faktors" trešās sezonas pusfināla tiešraide, kurā par vietu finālā sacentās četri talantīgi dziedātāji. Raidījuma izskaņā tapa zināms, ka no tālākas cīņas izstājas dauzonīgais rokeris Reinis Liepa.

15. decembrī šova finālā skatītāji redzēs Diānu Paško, Elīnu Gluzunovu un Klāvu Ozolu. Trijotne cīnīsies par galveno balvu – desmit tūkstošiem eiro un līgumu ar ierakstu kompāniju "Sony".

Visi četri pusfinālisti katrs izpildīja pa divām dziesmām, un skatītaju balsojums noteica, kuri divi tiks tālāk, bet kuriem diviem būs jāturpina cīņa ar glābējdziesmu.

Aiz strīpas palika Diāna un Reinis. Kad abu censoņu priekšnesumi bija izskanējuši, žūrijai bija jāpieņem izšķirošais lēmums, kurš dosies mājās. Tiesa, Reinis Sējāns, Aija Auškāpa, Marats Ogļezņevs un Intars Busulis nespēja vienprātīgi vienoties.

Gan Reinis, gan Diāna katrs no žūrijas saņēma divas balsis. Tā kā rezultāts bija neizšķirts, gala lēmumu atkal bija jāpieņem skatītājiem – tika izsludināta 200 sekunžu gara balsošana. Tajā lielāku atbalstu guva Diāna, un Reinim nācās šovu pamest.

"X Faktora" lielā fināla kaislības tiešraidē būs skatāmas 15. decembrī kanālā TV3 pulksten 20.20, kā arī klātienē Rīgas Kinostudijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!