Foto: Publicitātes foto

Jau no 17. aprīļa pirmdienu vakaros pulksten 21 TV3 ēterā atgriezīsies aizraujošā attiecību spēle "Precētie pret brīvajiem". Jau iekarojusi skatītāju uzmanību, trešajā sezonā spēle kļūst vēl aizraujošāka – šoreiz katra raidījuma galvenais varonis būs vīrietis, kurš tad mēģinās atšifrēt, kura no meiteņu trijotnes ir brīva, bet kura – aizņemta.

Kā vēsta telekompānijas pārstāvji, šajā sezonā vīriešiem būs iespēja doties uz randiņiem ar trīs sievietēm. Ķibele tā pati vecā – divām no meitenēm sirds jau aizņemta, bet viņas tāpat kā brīvā dāma ar visiem iespējamiem dotumiem un metodēm centīsies pārliecināt kavalieri, ka ir brīvas. Savukārt kunga uzdevums būs atmaskot krāpnieces un izvēlēties brīvo meiteni.

Ieguvējs šai spēlē ir ikviens – brīvie var iepazīties un, kas zina, atrast savu otro pusīti, savukārt pāriem dalība šovā ir unikāla iespēja pārbaudīt vienam otru un savu mīlu kopumā, kā arī piešķilt jaunu dzirksti savām attiecībām. Tāpat, neatkarīgi no attiecību statusa, tā ir iespēja cīnīties par 800 eiro vērtu galveno balvu.

Dalībnieku atlase izvērtusies visai ražena, un pieteikušies gan jauni puiši, gan kungi brieduma gados. Arī attiecību pieredze un veidošanas taktika katram sava – kāds raidījumā piedzīvos pirmo randiņu, bet cits nekautrēsies uzreiz mesties izrādīt savus plikumus un dabas dotos labumus, un skatītājiem būs iespēja vērot, kā vīri ļauj savām mīļotajām krāpties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!