Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu zvaigznes Magone Burka un Ventis Vītols (attēlā) pēc klusuma perioda metušies konfliktēt īpaši asi. Magone nupat publiskojusi informāciju, kas atklāj – kopš pagājušā gada 31. decembra Ventis viņai uzklupis ar jaunu sparu. Bet nu vairs lieta negrozās ap abu kopīgo dēlu – Ventis metas zākāt Magones jauno līgavaini.

Viss sākās, kā jau tas nereti dzīvē gadās. Pāra vairāk kā gadu ilgusī publiskā skandalēšanās beidzās, kad Magone pārvācās uz dzīvi Apvienotajā Karalistē. Pusgadu licis bērna māti mierā, Ventis atkal pamodies un sācis skandalēt, uzzinot, ka bijusī atradusi jaunu kavalieri un gatavojas kāzām.

Brašulis vispirms sacēla trauksmi medijos, bet pēc tam metās virsū pašai Magonei, apgalvojot, ka grib satikt bērnu, kuru pats pagājušogad atteicās atzīt par savu. Magone nupat publicējusi informāciju, atklājot, ka Venta prātu vairāk par dēla satikšanu, iespējams, nodarbina jautājums par Magones jauno mīlestību.

Portālā Draugiem šova dalībniece publicējusi ierakstu sēriju, atklājot, ka guļbūvju celtnieka jaunākos nedarbus. Kā savā Draugiem profilā norāda Magone, Ventis viņu biedējis ar "cilvēkiem, kuri ar lielāko prieku pastāstītu viņas jaunajam kavalierim par viņas patieso, tumšo dabu".

Brašulis gan esot uzsvēris, ka viņam Magones privātā dzīve nav aktuāla, bet tajā pašā laikā nav mitējies prātuļot par viņas līgavaini. "Man pie kājas, ka tev būs kaut kādas tur svinības. Varēji ar to te neplātīties, savādāk ka pašai nepiemetas caureja.

Tev smadzenes ir tik plānas kā tavai māsai. Jums jau tas ir iedzimts, cik zinu. Tāpēc nebrīnīšos, ka tavējais vīrs arī ir tāds pats kā tu. Tāds tādu atrod," smējies Vītols.

Magones kavalieri viņš nodēvējis par "vīru - nelaimes čupiņu" un interesējies, vai tad viņš būšot tā trešā persona, kuras klātbūtnē viņam būs atļauts satikt mazo Raimondu Saulgaiti. Tālākajā sarakstē Ventis esot bārstījies ar apvainojumiem.

Sava bērna mātei Ventis veltījis apzīmējumu "daune", viņas līgavaini nodēvējis par Magones "kaku stūmēju". Tāpat brašulis paziņojis, ka nevēlas redzēt Magones vecāko dēlu Robertu, pret kuru savulaik bija tik draudzīgs šova filmēšanas laikā.

Magone atklāj, ka kopš pavasara vairākkārt aicinājusi Venti apciemot dēlu, taču celtnieks aicinājumus ignorējis. Nu, uzzinājis, ka Magonei ir cits vīrietis, viņš atkal sasparojies. "Viss sākās atkal ar draudiem no Vītola 31.decembra vakarā, kad kopš vasaras pats bija klusējis," skaidro Magone.

Sieviete, kuras privātā dzīve jau laimīgi bija sākusi nokārtoties, ir izmisumā. Viņa atklāj, ka saņēmusi ziņu no kādas sievietes, kura atklājusi pavisam satraucošus jaunumus. "Esmu redzējusi, kā Draugiem domubiedru grupās viņš Magoni visu laiku ir zākājis, nomelnojis un ko tik nav darījis.

Viņa teksti ir slimīgi un infantili. Viņš pat ir gatavs naktīs drukāt neskaitāmus nomelnojošus komentārus, lai tikai kaut kā iešķiebtu Magonei. Viņa darbības liecina tikai par slimīgu apsēstību nodarīt ko ļaunu Magonei," ziņojusi šī sieviete, iesakot Magonei meklēt palīdzību pie likumsargiem.

"Sakiet, cik ilgi šis bezkauņa atļausies mani pazemot, un kad tas beigsies? Cik ilgi man šie Vītola pazemojumi būs jāpacieš? Viņš var jebko, bet man jābūt kā pelei un jāklusē pret šo morālo izvarošanu? Atradis sev tīkamu upuri, terorizē, cik un kā grib, izmantojot bērnu par ieganstu. Nožēlojami," savu viedokli pauž Magone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!