Foto: AP/Scanpix

27 gadus vecā Holivudas aktrise Skārleta Johansone (attēlā), komentējot savu karjeru, kādā intervijā paziņojusi, ka ne reizi vien viņai labas lomas aizgājušas gar degunu "pārmērīgās seksualitātes" dēļ.

Kamēr miljoniem sieviešu visā pasaulē būtu gatavas uz visu, lai izskatītos tik labi kā Johansone, pati aktrise atklājusi, ka viņas skaistumam ir arī savas ēnas puses - Johansone atzinusi, ka viņai vairākkārt atteiktas interesantas lomas, jo viņa ir "pārāk seksīga", un tas aktrisi ļoti apbēdinot.

Viņa pati ir pārliecināta, ka, neraugoties uz savu izskatu, ir spējīga iejusties dažādos tēlos, bet filmu veidotājus par to pārliecināt esot krietni grūtāk.

Piemēram, pērnā gada oktobrī tapa zināms, ka tieši savas seksualitātes dēļ Johansone netika pie galvenās lomas romāna Meitene ar pūķa tetovējumu ekranizācijā - filmas režisors Deivids Finčers toreiz paziņoja, ka, lai gan Johansones proves bijušas ļoti labas, cilvēki, uz viņu raugoties, spēj domāt tikai par to, kā viņa izģērbjas.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Johansones, kura bieži figurējusi seksīgāko pasaules sieviešu sarakstos, attieksme pret savu seksualitāti krietni vien izmainījās pēc tam, kad internetā tika nopludinātas viņas pikantās fotogrāfijas.

Globālajā tīmeklī šie fotoattēli radīja jaunu stulbingu - skārletjohansoningu, kas daudziem tūkstošiem cilvēku kļuva par patiesa prieka avotu, bet pati aktrise toreiz krita depresijā, jo aptvēra, ka daudzi viņu uztver tikai kā seksa objektu.

Tomēr finansiālā ziņā Johansonei gan nav, par ko skumt, un, ja viņa piekritīs Melnās atraitnes lomai filmā Atriebēji 2, viņa kļūst par visu laiku laiku vislabāk apmaksāto aktrisi, par vienu filmu saņemot 20 miljonus dolāru. Šobrīd rekordiste ir Andželīna Džolija, kurai par lomu filmā Tūrists tika samaksāti 19 miljoni dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!