Foto: DELFI

Svētdienas, 18. janvāra, vakarā Latvijas Televīzijas (LTV) skatītāju vērtējumam tika nodots jaunā muzikālā šova Supernova 2015 pirmais raidījums, kas tika uztverts ar dalītām emocijām – kamēr vieni LTV slavēja par mūsdienīgiem risinājumiem, daudzi pauda pārliecību, ka jaunais šovs neattaisno cerības.

Jau vēstīts, ka šova Supernova mērķis ir atklāt jaunus talantus un dot viņiem iespēju sevi pierādīt. Tāpat jaunā projekta uzvarētājs saņems iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, un šī iemesla dēļ projekts izpelnījies gana lielu sabiedrības interesi.

Svētdienas vakarā skatītājiem bija iespēja novērtēt pirmo Supernovas priekšatlases raidījumu, kas sociālajos tīklos radīja vētrainas diskusijas - skatītāji enerģiski apsprieda gan šova formātu, gan žūrijas locekļus, gan potenciālos konkursa dalībniekus.

Vērtējumi atšķīrās, un daudzi bija pārpratuši priekšatlases raidījuma ideju - ne viens bija sapratis, ka tas jau ir šova sākums un "eirodziesmas" izvēles pārraide, un nevarēja vien beigt brīnīties par to, cik garlaicīgi un neprofesionāli viss izskatās.












Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!