Foto: Publicitātes foto
Lai gan sestdienas vakara galvenais notikums Latvijā bija Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņa, nepamanīts garām nepaslīdēja arī Ventspilī notikušais pirmais mūzikas straumēšanas topa "DigiTop100" lielkoncerts un apbalvošanas ceremonija, ko rādīja arī telekanāls TV3.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa vairāki populāri pašmāju izpildītāji un ārzemju viesi un tika godināti dažādās mūzikas straumēšanas platformās populārākie. Par klausītāko pašmāju albumu kļuva Anša "Balzams", klausītākā pašmāju singla godu ieguva grupas "Triānas parks" eirodziesma "Line", kā visvairāk klausītā grupa tika godināta "Prāta vētra", bet titulu "Top of the Top Pašmāju singls 2017" ieguva dziesma "Debesis iekrita tevī".

Tāpat tika pasniegtas citas balvas, bet pēc pasākuma līksmošanu varēja turpināt turpat olimpiskajā centrā "Ventspils" notiekošajā ballītē.

Baudīt apbalvošanus ceremoniju varēja arī TV3 skatītāji, un ekrānos redzētais izraisīja kaislīgas diskusijas sociālajos tīklos, kur gan šajā vakarā galvenā uzmanība bija pievērsta citam notikumam.

Lai gan dažādu apbalvošanas ceremoniju rādīšana ierakstā nav nekas neierasts, daudzus skatītājus izbrīnīja, ka "DigiTop100" pārraide TV3 kanālā tika pieteikta kā tiešraide.

Savs viedoklis cilvēkiem bija sakāms arī par tehniskajām nepilnībām, garajām reklāmas pauzēm un citām nebūšanām.

Foto: Publicitātes foto
Pasākumu vadīja modele Māra Sleja un bītbokseris Gunārs Bītz, un arī viņiem tika veltīts gana daudz kritisku vārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!