Foto: Publicitātes foto

Kad jūlija vidū tapa zināms, ka žurnālists, raidījuma "Hokeja studija" vadītājs Armands Puče atstādināts no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēļu komentēšanas, daudzi sprieda, ka miglā tīts ir arī populārās sporta pārraides "Overtime TV" liktenis. Tagad tapis zināms – no telekanāla TV6 raidījumu klāsta tas patiešām pazudīs.

Šonedēļ savus rudens sezonas jaunumus plašākai sabiedrībai prezentēja televīzijas kanāls 360TV, un starp tiem ir arī raidījums "Hat Trick", ko vadīs bijusī "Overtime" komanda – žurnālists Armands Puče un basketbola leģenda Valdis Valters.

Kā vēsta 360TV pārstāvji, jaunais raidījums startēs augusta beigās Ideju trešdienu ietvaros. Pučem un Valteram pievienosies jauns komandas biedrs Brunis, un atraktīvie kungi "tiksies ar populāriem sportistiem, meklēs negaidītas atzīšanās, neparastus rekordus, arī baumas un skandālus".

""Hat Trick" jeb "Cepuri nost" būs sava veida sportistu ģērbtuve, kurā vienmēr pēc aizraujošas spēles emocijas sit augstu vilni, tiek svinētas uzvaras vai gluži otrādi – saņemti skarbi vārdi no trenera," sola televīzijas pārstāvji.

Pučem raidījumā uzticēta trenera loma, bet Valters darbošoties vairāk kā komandas kapteinis, kurš pārraudzīs un, ja nepieciešams, lauzīs spēles gaitu.

"MTG TV Latvia" Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Laima Kristapsone "Delfi Izklaidi" informēja, ka TV6 rudens programmas piedāvājumā nav iekļauta raidījuma "Overtime TV" jaunā sezona, pamatojoties uz abpusēju vienošanos ar veidotājiem par jauna līguma nenoslēgšanu.

Jaunajā sezonā TV6 plāno piedāvāt īpaši daudz sporta notikumu – Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas hokejā, Eiropas čempionātu pludmales volejbolā, "Formula 1", kā arī ikviens no šīs nedēļas var sekot līdzi UEFA čempionu līgas jaunajai sezonai.

Tāpat no 22. augusta skatītājus sagaida jaunā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona visās MTG platformās.

Atgādinām, ka jūlija vidū tapa zināms – mediju uzņēmums "MTG TV Latvia" atstādinājis raidījuma "Hokeja studijas" vadītāju Puči no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēļu komentēšanas.

Puče tad pastāstīja, ka lēmumu par viņa atstādināšanu "MTG TV Latvia" pieņēmis pēc tam, kad mediju uzņēmums saņēma paziņojumu no KHL biroja Maskavā par nepieciešamību pārtraukt sadarbību ar Puči.

"MTG TV Latvia" pārstāve Agnese Orole, skaidrojot notikušo, norādīja, ka sadarbība pārtraukta, jo ar 10. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu televīzijā plānots ieviest jaunu "Hokeja studijas" konceptu.

""MTG TV Latvia" augsti vērtē sporta žurnālista Pučes profesionalitāti un ieguldījumu Latvijas sporta žurnālistikas attīstībā un norobežojas no jebkādām spekulācijām saistībā ar Pučes politiskajiem uzskatiem, paustajiem viedokļiem un to ietekmi uz turpmāko sadarbību," pauda Orole.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!