Foto: Publicitātes foto

Pēc TV3 Bez Tabu romantiskā eksperimenta Pirmais skūpsts plašas diskusijas izraisījis simpātiskās zirgkopes Ineses Sondares (attēlā) randiņš ar celtnieku Mareku Trivolu, kurš tā arī nenotika, jo vīrietis neieradās. Šova producenti atklāj, kāpēc likuši Inesei tomēr nākt uz tikšanos, lai gan Mareks jau iepriekšējā dienā paziņojis, ka nebūs.

Valentīna dienas vakarā Bez Tabu fani varēja vērot, kā jau šovā Saimnieks meklē sievu iepazītā Inese atkal izmēģina laimi iepazīšanās spēlē. Taču sievietes cerības izplēnēja visai skarbā veidā.

Mareks tā arī neieradās uz tikšanos Rīgā, uz kuru Inese bija speciāli braukusi no Tukuma. Kamēr skatītāji dusmojās par vīrieša nepieklājību, Inese atklāja, ka mazliet apvainojusies uz šova veidotājiem.

Tieši viņiem Mareks jau iepriekšējā dienā paziņojis, ka uz randiņu nebrauks, taču šova veidotāji Mareka lēmumu Inesei nav darījuši zināmu.

"Viņš bija pateicis, ka nenāks, un droši vien pat nezināja, ka es gaidu. Jā, es saprotu, ka televīzijai vajadzēja uzfilmēt stāsta nobeigumu, bet varēja to izdarīt kaut kā savādāk," DELFI Izklaidei sajūtas atklāja Inese.

Pirmais skūpsts veidotāji DELFI Izklaidei izskaidro, kāpēc Inesei nekas nav teikts pirms randiņa.

"Neviens no dalībniekiem nezināja, vai otra pusīte ieradīsies, pirmkārt, jau uz 100 sekunžu sarunu īpašajā telpā un attiecīgi arī - vai abi pēc šīs sarunas būs nolēmuši doties tālāk uz kopīgo randiņu.

Katram no dalībniekiem bija tiesības šo lēmumu pieņemt kaut vai pēdējā brīdī pirms tikšanās. To paredz šī eksperimenta noteikumi, tāpēc apgalvot, ka šova veidotāji speciāli kādu dalībnieku tirpinātu un vai liktu kādam pa tukšo kaut kur doties, ir nekorekti," skaidro šova veidotāji.

Pirmais skūpsts radošā komanda uzsver - pat ja dalībnieks uzreiz pēc tikšanās paziņo, ka nākt uz randiņu nav ieinteresēts, tas nebūt nenozīmē, ka viņš tiešām neatnāks.

"Pēc tam visi dodas mājās, tiekas ar savām ģimenēm, draugiem, pārrunā notikušo un tikai pēc tam, visticamāk, pieņem gala lēmumu.

Turklāt, ja kādam no šova veidotājiem intuīcija priekšā čukst, ka notiks tā vai citādi, viņam tas ir jāpatur pie sevis, jo to paredz eksperimenta noteikumi," izskaidro producenti. Viņi uzsver, ka gala lēmumus dalībnieki pieņem paši un, iespējams, liktenīga izvēle par nākšanu vai nenākšanu uz tikšanos tiek izdarīta pēdējā brīdī. Šova veidotāju neiejaukšanās ir tikai un vienīgi pašu dalībnieku interesēs.

"Iespējams, tieši pateicoties šīm brīvajām izvēlēm, "kārtis" mēdz sakrist tā, ka no šī viena skūpsta izveidojas veiksmīga savienība un laimīga ģimene. Žēl, ka šoreiz puisis nedevās uz randiņu ar Inesei, vēlam veiksmi otras pusītes atrašanā," Inesei tikai labu vēl šova veidotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!