Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 21. novembra, vakarā vairāki simti cilvēku un īpaši aicinātas pašmāju slavenības Kino Citadele pulcējās uz filmas Bada spēles: Spēle ar uguni (Hunger Games: Catching Fire) īpašo pirmizrādes seansu, kurā neiztrūka dažādu konkursu un pārsteigumu.

Sanākušajiem viesiem bija ne tikai ekskluzīva iespēja pirmajiem redzēt jauno filmu, bet arī piedalīties kinoblogeru rīkotajā erudīcijas konkursā, kurā varēja pacīnīties par vērtīgām balvām, kā arī uz savas ādas izmēģināt tetovējumus ar filmas simboliku.

Pirmizrādi apmeklēja televīzijas seja Renārs Zeltiņš (attēlā) kopā ar draudzeni Lāsmu, kā arī dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta, interneta veikala Creative Latvia vadītāja Līga Bizune un vēl daudzi citi kinomīļi un Bada spēļu sāgas fani.

Bada spēles: Spēle ar uguni ir jau otrā filma, kas veidota, balstoties uz rakstnieces Sjūzenas Kolinsas tāda paša nosaukuma grāmatām, kura kļuvušas par dižpārdokļiem.

Pirmā filma visas pasaules sadistu vidū jau ieguvusi kulta statusu, tādēļ nav šaubu, ka arī otrā daļa būs finansiāli ļoti veiksmīga.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!