Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 23. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika šīs sezonas vērienīgākā televīzijas projekta Izklausies redzēts ceturtais raidījums, kurā uzvaras laurus plūca grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska (attēlā).

Šonedēļ astoņu raidījuma dalībnieku izpildījumā varēja redzēt tādus pasaulē slavenus skatuves māksliniekus kā Filipu Kirkorovu, Borisu Moisejevu, Britniju Spīrsu, Alīšu Kīzu, Bobu Mārliju, Raffaellu Karru, Gipsy Kings un grupas The Cranberries solisti Doloresu O'Riordanu.

Pastāvīgajiem žūrijas locekļiem - Baiba Sipeniecei-Gavarei, Valdim Lūriņam un Jānim Šipkēvicam - šonedēļ bija pievienojusies dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, un žūrijas komisija raidījuma izskaņā lēma, ka jau otro reizi uzvarētājas titulu šajā šovā ir pelnījusi Rakovska.

"Tu esi apbrīnojami talantīga un daudzpusīga māksliniece. Jebkurā gadījumā tā bija tava interpretācija par šo dziesmu. Es dzirdēju gan tevi pašu, gan šo mākslinieci. Tas bija tik patiesi!" Agneses versiju dziesmai Zombie slavēja Gulbe-Paškeviča.

Jau otro nedēļu pēc kārtas otro vietu ieguva Ralfs Eilands, kas šoreiz bija ieradies kā leģendārais regeja tēvs Bobs Mārlijs un dziedāja No Woman, No Cry, bet trešo vieti ieņēma amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa, kuru atveidoja Liene Greifāne.

Arī nākamajā raidījumā skatītājiem sarūpēti dažādi pārsteigumi - Dainis Skutelis pārtaps par Tomu Džonsu, Rihards Lepers iejutīsies Leonarda Koena tēlā, Olga Rajecka atveidos Anastasiju Kamensku, Roberto Meloni būs Frenks Sinatra, Samanta Tīna būs ieraugāma kā Lenijs Kravics, Greifāne atveidos Sāru Braitmenu, Eilandu varēs ieraudzīt kā Kurtu Kobeinu, bet Rakovska iejutīsies Meisijas Grejas tēlā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!