Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 20. aprīlī, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts grandiozā šova Izklausies redzēts jeb slavenību "popielas" astotais raidījums, kurā šoreiz triumfēja leģendārā skatuves māksliniece Olga Rajecka (attēlā).

Rajecka šonedēļ iejutās ukraiņu izcelsmes dziedātājas Ruslanas tēlā un izpildīja slaveno Eirovīzijas hitu Wild Dances, un ar savu enerģisko priekšnesumu, kura laikā Olgai izdevās apvienot gan dziedāšanu, gan spridzīgu dejošanu, viņa apžilbināja ne tikai žūrijas pārstāvjus, bet arī pārējos šova dalībniekus.

Savukārt otro vietu ieguva Ralfs Eilands, kurš attēloja ekstravaganto mūziķi Prinsu, bet godpilnajā trešajā vietā ierindojās Samanta Tīna, kuras atveidotā Bjorka izpelnījās ļoti augstu žūrijas novērtējumu.

Ceturtā palika Agnese Rakovska, kas atveidoja britu dziedātāju Jessie J, piektajā vietā ierindojās Liene Greifāne, kas iejutās Vitnijas Hjūstones tēlā, bet sesto pozīciju izcīnīja Rihards Lepers, kas atveidoja aktiera Saša Barona Koena slaveno tēlu Boratu.

Septītais palika Dainis Skutelis, kas šoreiz pārtapa par sievieti un iejutās Enijas Lenoksas tēlā, bet pēdējā vietā ierindojās aizvadītās nedēļas uzvarētās Roberto Meloni, kas atveidoja Gvido Lingu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!