Šonedēļ ziņu virsrakstos atgriezies savulaik šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītās Magones Burkas vārds. Sieviete pēc vairākiem darba gadiem Anglijā kopā ar ģimeni atgriezusies dzimtenē un ir ceturtā bērna gaidībās. Tiesa, prieku par mazulīti aizēno nesaskaņas ar pašas mammu, kura piedraudējusi meitu ar vīru un visiem bērniem atstāt bez pajumtes.

Magone ar vīru, lietuvieti Žanu Šutovu, ar kuru mija gredzenus 2017. gada rudenī, un visiem bērniem nolēmusi atgriezties Latvijā. Tam, kā ģimenei sokas šeit ar iedzīvošanos, no pirmdienas līdz ceturtdienai iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra".

Jau pirmajā raidījumā, kas skatītāju novērtējumam tika sniegts šonedēļ, Magone atklāja emocionālu un skaudru stāstu par to, kā daudzus gadus dzīvojusi ārzemēs un melnās miesās rāvusies, lai samaksātu mammas mājas kredītu, kā arī regulāri sūtījusi viņai naudu, kas pieprasīta, bet tagad pašas miesīga māte savu meitu ar visu ģimeni draud atstāt bez pajumtes.

Kā atklāja Magone, mamma pat paziņojusi, ka labāk ļaus mājai sapūt, nevis laidīs tajā dzīvot savas meitas ģimeni. Topošā četru bērnu mamma raidījumā skaidroja, ka viņas mātei bijis plāns meitas ģimeni izmitināt kūtī kā palīgstrādniekus.

Magone gan ar to nebija mierā un devās ar mammu izrunāties. Ar slēptās kameras starpniecību skatītāji varēji uzzināt sīkākas konflikta nianses. Magone paziņoja, ka negrasās mājā vairs ieguldīt līdzekļus un naudu, ja viņai īpašumu nav tiesību mantot.

Visbeidzot Magones mammai atmaiga sirds un viņa piekrita meitas piedāvājumam noslēgt uztura līgumu, kas paredz, ka meita mātei nodrošinās ēdienreizes, aprūpi, terapeitu un visu nepieciešamo, pretī par to saņemot mantojuma tiesības.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!