Foto: Publicitātes foto

Bijusī striptīzdejotāja Kristīne Trušinska (attēlā) noteikti kļūs par vienu no atmiņā paliekošākajām Kanāla 2 šova TV zvaigzne dalībniecēm – iesākumā viņa skatītājus priecēja ar baisiem stāstiem par savu pagātni, tad šova telpās uzzināja, ka ir bērniņa gaidībās, bet pēc tam pavēstīja, ka viņai diagnosticēts dzemdes kakla vēzis ceturtajā stadijā.

Kad pārējo dalībnieku attieksme un pašas veselības problēmas jauno sievieti bija novedušas gandrīz līdz sabrukumam, viņa lūdza šova administrācijai atļauju šovu pamest, un pēc došanās prom aptuveni uz mēnesi Kristīne no publiskām izpausmēm bija vairījusies.

"Kad izgāju no šova, sarunāju vizīti pie ārstiem un veicu abortu. Protams, šis lēmums nenāca viegli, taču tas būtu neprāts paturēt bērnu, zinot, kāds ir mans veselības stāvoklis. Iepriekš biju piedzīvojusi sirdstrieku. Pirmajos trīs mēnešos, kas mazuļa dzīvē ir vissvarīgākie, es pīpēju kā skurstenis, lietoju alkoholu man bija stress, strīdi ar draugu...

Divus mēnešus dzēru antibiotikas, jo ārsti nevarēja uzreiz noteikt, kas man ir par problēmu, bija slikti analīžu rezultāti, un izrādījās, ka man ir palielinātas aknas, tāpat pirms vairāk nekā pusgada man diagnosticēja dzemdes kakla vēzi," žurnālam Kas Jauns pastāstījusi Kristīne.

Tā kā viņa sapratusi, ka agrākais dzīvesveids un slimības nenāks par labu gaidāmā bērniņa attīstībai, meitene pieņēmusi lēmumu veikt abortu, pēc kura kritusi depresijā. Tagad gan Kristīne saņēmusies un pat atsākusi vēža terapijas kursu, ko pārtraukusi, jo baidījusies, ka no ķīmijterapijas izkritīs mati.

Viņa arī atsākusi kopdzīvi ar savu draugu Oskaru, bet nokārtot dzīvi traucē šovā gūtā atpazīstamība - Kristīne žurnālam Kas Jauns atzinusi, ka viņai ir problēmas atrast darbu, jo daudzi pret meiteni izturas piesardzīgi un pat ar ironiju.

"Esmu jau atmetusi cerības atrast to, kas mani patiešām interesē - darbu reklāmas aģentūrās. Tagad esmu gatava strādāt pat par trauku mazgātāju," atzinusi Kristīne, kura arī atmetusi sapni par darbu televīzijā, jo šova laikā sapratusi, ka viņai nepatīk, kā izskatās ekrānā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!