Foto: Publicitātes foto
Daudzu skatītāju iecienītais TV sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." šogad netiek filmēts, portālam "Delfi" teic "Helio Media" izpilddirektors Kaspars Ozoliņš.

"Ērkšķu šovam", ko producē režisore Aija Strazdiņa-Ratinska, šogad paņemta pauze – to ierasti filmēja vasaras mēnešos un TV ekrānos demonstrēja rudenī, taču šajā gadā iecienītā šova filmēšana nenotiek.

Komentējot "Delfi" interesi, vai šovs atcelts pavisam, kanāla "STV Pirmā!" pārstāve Ilze Meirupska jūnijā sākumā teica, ka radošajai komandai notiek diskusijas, vai vispār šovu turpināt uzņemt. Tagad izlemts, ka "Ērkšķu šovs" kā projekts pavisam atcelts nav, taču jauno sezonu, visticamāk, uzņems tikai nākamgad.

"Lai arī šobrīd drošības ierobežojumi tiek mazināti, ziemā, kad sākām darbu pie "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas, tie bija ļoti strikti un mainīgi, liedzot iespēju projektu plānot un īstenot ne tikai tādu, kādu vēlamies redzēt mēs paši, bet arī tādu, kādu to iemīļojuši skatītāji. Tāpēc lēmām "Caur ērkšķiem uz..." jauno sezonu veidot nevis šajā rudenī, bet gan nākamajā gadā, šo laiku izmantojot vēl plašākai dalībnieku atlasei un šova formāta pilnveidošanai, sarūpējot neredzētus pārsteigumus kā "Ērkšķu" faniem, tā arī pašiem dalībniekiem," skaidro Kaspars Ozoliņš.

Līdz šim pie skatītājiem nonākušas četras "Ērkšķu šova" sezonas, kurās piedalījušās vairāki desmiti dzīves sistas sievietes.

""Caur ērkšķiem uz..." ir viens no "STV Pirmā!" skatītāju iemīļotākajiem šoviem, kas iemantojis ne tikai plašu fanu loku un rezonansi sabiedrībā, bet arī šo gadu laikā sniedzis praktisku atbalstu vairāk nekā 40 grūtībās nonākušām sievietēm (un ceturtajā sezonā – arī vienam vīrietim) no visas Latvijas. Viņas saņēmušas daba piedāvājumus un iespēju bez maksas apmeklēt dažādus kvalifikācijas kursus, iegūt izglītību un saņemt psiholoģisku atbalstu, dāvanā saņēmušas mūsdienu tehnoloģijas, kā arī vērtīgas balvas pašapziņas celšanai – tikušas pie smaida, uzlabojušas redzi, ārējo izskatu. Projekta laikā ar dalībniekiem strādā labākie profesionāļi, kuri palīdz atjaunot ticību saviem spēkiem, atbalsta cīņā ar vardarbību, atkarībām – un šīs ir vērtības, kuras projekts noteikti saglabās arī turpmāk," – tā Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!