Ceturdienas, 4. oktobra, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāji varēs sekot līdzi kaislībām sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas otrajā raidījumā, kurā ne tikai tiksim iepazīstināti ar vairāku dalībnieču skaudrajiem stāstiem, bet arī kļūsim par lieciniekiem jauniem ķīviņiem.

Asumi un nesaskaņas uzvirmos starp Lieni un vājredzīgo Inesi, kura tiks apvainota, ka patiesībā nemaz neesot tik neredzīga, kā izliekas.

"Besī. Neciešu vienkārši Inesi. Nu kā tā var di***, nu, kā? Nesaprotu!" savu sašutumu neslēps šerpā Liene, kura ar spriedumiem par savām šova kolēģēm pamanījās izcelties jau pirmajā raidījumā, paziņojot, ka viņai riebjoties Alīna.

Lienes viedoklim pievienosies arī Inita, kura paziņos, ka nevarot zināt Ineses patieso veselības stāvokli, jo neviens neesot redzējis ārsta slēdzienu. Tāpat arī viņa analizēs, ka vājredzīgā sieviete "priekš aklas pārāk labi visu to dara".

Savukārt pati Inese kolēģu apvainojumus uzņems ar vēsu prātu: "Uzbrukums vienmēr ir labākā aizsardzība. Vai arī ir pagātnē kaut kādi notikumi, kas biedē no mazliet citādākajiem cilvēkiem, kas tomēr savādāk uzvedas, orientējas un dara lietas dzīvē."

Konflikts ar jaunu sparu uzvirmos kopīgo pusdienu laikā, kad Lienei, redzot, cik veikli Inese šķērso ielu un pat paskatās uz automašīnas pusi, radīsies vēl lielākas šaubas par Ineses vājredzību. Lienes pārmetumi un skarbā valodiņa novedīs sievieti līdz asarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!