Ceturtdienas, 25. oktobra vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāji atkal sekoja līdzi notikumiem sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz...", kurā notika pirmā izbalsošana. Pēc ilgām pārdomām tika pieņemts lēmums, ka mājās dosies šova vecākā dalībniece Lolita.

Lolita jeb kriminālā autoritāte Barakuda pusi mūža ir pavadījusi ieslodzījumā. Tiesa, viņa uzskata, ka ir nepatiesi apsūdzēta slepkavībā.

Ierodoties šovā, Lolita atklāja, ka ļoti vēlas uzlabot attiecības ar meitu Sintiju, kura ir iepriekšējās "Caur ērkšķiem uz..." sezonas dalībniece.

Šonedēļ abas sievietes beidzot sanāca kopā, lai ģimenes tiesību juristes Ievas Brantes klātbūtnē izrunātos. Mātes un meitas saruna izvērtās ļoti emocionāla – abas viena otrai veltīja ne vienu vien aizvainojošu piezīmi.

Beigu beigās Brante sprieda, ka starp Lolitu un Sintiju ir tik daudz aizvainojuma, ka abām diezin vai jebkad izdosies pa īstam atjaunot mātes un meitas saikni.

Savukārt Lolita aizkadrā atzina, ka viņai esot jāārstējas. Ja viņa to nedarīs, viņa ilgi nedzīvos, un, pēc Lolitas vārdiem, Sintija beidzot dabūšot to, ko gribējusi – paliks pavisam bez mammas, kura viņai neesot vajadzīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!