Foto: Publicitātes foto

Trešdienas rīts Lattelecom interaktīvās televīzijas lietotājiem sākās bez kanāla TV3, kurš pagaidām no apraides ir pazudis, jo Lattelecom un MTG nespēja atrisināt savstarpējās nesaskaņas. Lieki teikt, ka sabiedrībā šis notikums raisījis karstas diskusijas, un vislielāko sāpi, šķiet, šobrīd izjūt seriāla UgunsGrēks fani.

Lēmums interaktīvajā televīzijā vairs nepārraidīt TV3 pamatīgi saniknojis tos, kas savas darbadienu pēcpusdienas nespēj iztēloties bez populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks - trešdienas, 2. aprīļa, pievakarē mikroblogu vietne Twitter tika pārpludināta ar ziņām, kurās kvēlākie fani pauda milzīgu sašutumu, ka lauzts ierastais ikvakara rituāls.

Sociālajos tīklos bija novērojama milzīga kņada par un ap seriālu - kamēr daži priecājās un gluži vai lielījās, ka ir ērti iekārtojušies dīvānā un gatavojas skatīties UgunsGrēku, Lattelecom interaktīvās televīzijas lietotāji sūkstījās, ka neredzēs svaigākos notikumus Pētersonu viesnīcā.

Tiesa, lai gan lērums seriāla fanu visā nopietnībā šausminājās, ka tagad vairs nevarēs redzēt UgunsGrēku, neiztrūka arī tādu, kas pauda pilnīgi pretēju viedokli, paziņojot, ka beidzot nebūs jāskatās seriāls, kurš, viņuprāt, ir degradējošs. Kārtējo reizi apstiprinājās mūžsenais izteiciens - "cik cilvēku, tik viedokļu".



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!