Foto: Publicitātes foto

Pēc fotogrāfa Aleksandra Sokolova un dejotājas Martas Kalējas (abi attēlā) attiecību drāmas TV3 šovā Dejo ar zvaigzni, kas beidzās ar izbalsošanu un fotogrāfa publisku atvainošanos dejotājai, Sokolovs publiskojis paziņojumu, kurā atklāj, kas patiesībā noticis starp viņu un Martu.

Savā publiskajā paziņojumā portālā Facebook Sokolovs atklājis, ka jūtas ļoti sarūgtintāts, jo saņēmis tik lielu nosodījumu par to, ka publiski atzinies savās jūtās pret deju partneri Martu.

"Jūtas - tas ir kaut kas ļoti privāts, kas jāslēpj? Viņa [Marta] ir neparasta meitene, un man izveidojušās simpātijas pret viņu. Kas ir slikts tajā, ka sieviete man ir simpātiska?

Es nekur neesmu teicis, ka iemīlējos vai ka tās jūtas ir ļoti spēcīgas. Tā bija silta simpātija, kuru negribēju slēpt un no kuras man nav kauns," savā publiskajā paziņojumā sajūtas paudis fotogrāfs.

Interesanti, ka pāra treniņu laikā nekādas kaisles dzirksteles nav šķīdušas - gluži otrādi. "Neslēpšu, ka mēs ar Martu nebijām kā viena komanda. Mums nebija nekā kopīga, izņemot to vienu stundu, kuru veltījam ikdienas treniņiem.

Diemžēl mums pat nebija, par ko parunāt, tāpēc pārtraukumos katrs sēdējām savā telefonā. Iespējams, tās izteikti vēsās attieksmes dēļ man arī parādījās simpātijas pret viņu.

Es vienmēr esmu gatavs nest atbildību par saviem vārdiem vai darbībām. Iespējams, manas publiskās atklāsmes aizvainoja Martu. Tāpēc es, izmantojot unikālu iespēju, tiešajā ēterā, visas Latvijas priekšā, atvainojos Martai. Man nebija viegli to izdarīt," pāra attiecības izskaidro pats Sokolovs.

Šis notikums Sokolovam iemācījis to, ka publiski par savām attiecībām runāt tomēr nevajadzētu. Tāpēc fotogrāfs sola savas privātās mīlas lietas turpmāk publiski neklāstīt.

Par spīti visam, fotogrāfs dalību deju šovā novērtē kā pozitīvu pieredzi."Tagad es daudz brīvāk attiecos pret savu ķermeni un savam emocijām. Es varētu spēlēt teātrī kā aktieris. Pirms šova nevarētu," pozitīvo ieguvumu uzsver Sokolovs.

Fotogrāfs šova laikā ieguvis arī jaunus draugus - viņam izveidojies pozitīvs kontakts ar Mārtiņu Oliņu un Ilzi Jankovsku. "Tāpēc es lūdzu savus sekotājus balsot par šo pāri," savus fanus aicina Sokolovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!