Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju populārākais erotikas fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs (attēlā) nenogurstoši rūpējas par savu popularitāti un, arī piedaloties televīzijas šovā Gandrīz ideālas vakariņas, viņš reti kuru atstājis vienaldzīgu.

Jau vēstīts, ka šonedēļ viens pie otra viesos dodas dažādu nacionalitāšu pārstāvji – kopā ar raibo kompāniju skatītājiem tiek dota iespēja paviesoties pie grieķa mazmeitas, žurnālistes Lias Guļevskas, brazīlieties, sambas dejotājas un pavāres Vanesas Marijas di Lurdesas Rufino di Sauras un somu mūziķa Marko Ojalu.

Trešdienas vakarā viesi devās pie fotogrāfa Sokolova, kurš pārstāvēja krievu nāciju. Izklaidē fotogrāfs saviem ciemiņiem bija sarūpējis ekstrēmu izklaidi - "krievu ruleti" -, kas sabiedēja daiļā dzimuma viešņas, bet Aleksandrs bija izdomājis vēl kādu neparastu "odziņu" savām vakariņām.

Pēc izklaides viņš galdā cēla saldo ēdienu - saldējumu ar avenēm, kas pats par sevi nebūtu nekas neparasts, ja vien deserts nebūtu apliets ar visparastāko lubrikantu. Tā kā viesi nenojauta, ka mielojas ar seksa rotaļās izmantojamu šķidrumu, viņi saldo ēdienu ļoti slavēja un bija pārsteigti, kad uzzināja, ko ēduši.

Ugunīgā brazīliete bija gana izbrīnīta, kad saprata, ko ēdusi, bet kad Marko pateica, ka viņš vakariņās notiesājis vairākas karotes lubrikanta, viņam vienkārši sākās histēriska smieklu lēkme. To, kā uz šo vēsti reaģēja Lia, televīzijas ekrānos neparādīja.

Pats Aleksandrs aizkadrā atzinās, ka viņš savas seksuālās pieredzes laikā ir apēdis krietnu pusspainīti lubrikanta, tāpēc tā iekļaušana ēdienkartē viņam nešķita nekas ārkārtējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!