Foto: Publicitātes foto

Vakar TV3 noslēpumainākajā šovā "Balss maskā" skatītājiem bija iespēja tuvāk iepazīt piecus šova dalībniekus: Aci, Lutausi, Ziedu, Mākoni un Lelli, kuri
izpildīja dziesmas, kas saistās ar viņu bērnību vai tīņu gadiem. Šova detektīvi atmaskoja visu redzošo Aci jeb "Nekā personīga" žurnālisti Ilzi Jaunalksni-Rēderi.

Vakara noslēgumā šova detektīvi lēma, ka šovakar tiks atmaskota visu redzošā Acs, kura izpildīja grupas "Zodiaks" dziesmu "Manas mīļākās puķes". Detektīvi atzinīgi novērtēja Acs priekšnesumu, īpaši saviļņojot Jāni Šipkēvicu, kurš atzina, ka izpildījums ir ļoti tuvu oriģinālam, ko izpildīja dziedātāja Maija Lūsēna.

Jau otro reizi Masku atmasko tieši detektīve Samanta Tīna. Samantas analītiskās spējas ļāva atklāt, ka zem Acs maskas slēpās žurnāliste Ilze Jaunalksne-Rēdere.

Ilze atzina, ka Samanta savos minējumos ir bijusi ļoti precīza: "Jaunajam ģenerālprokuroram vajadzētu uzaicināt Samantu Tīnu uz kādu ārštata vietu. Es nezinu, vai tie ir gēni, bet visi komplimenti jums – jūs bijāt precīza!"

Dalība muzikālā šovā Ilzei nav nejauša. Viņai ir muzikālā pamatizglītība, bērnībā viņa dziedājusi ansamblī "Dzeguzīte", bet tagad redzama starp klausītājiem džeza koncertos.

"Sajūtas ir brīnišķīgas, piedzīvojums neaprakstāms, bet, ja man 10 kg uz galvas būtu jānotur vēl vairākas ieraksta sesijas, būtu grūti. Tas līdzinās vēlēšanu maratonam, kas ir aptuveni tādu pašu enerģiju prasošs," par uzstāšanos ar smago masku galvā teic žurnāliste.

Jau nākamajā raidījumā uz šova skatuves satiksi visas astoņas maskas, kuras izpildīs dziesmas, kas tās uztur mundras, nodarbojoties ar sportu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!