Foto: Publicitātes foto

20. novembrī TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" skatītājiem būs iespēja vērot kādreizējā šova žūrijas pārstāvja Valērija Mironova atgriešanos. Šoreiz gan viņš nepievienosies žūrijas locekļiem, bet gan kādam no dalībniekiem uz skatuves.

Šonedēļ tikai pieci dalībnieki turpinās cīņu par vietu finālā, arī šajā nedēļā gatavojot divus deju priekšnesumus.

Skatītājus gaida ne vien skaisti deju priekšnesumi, bet arī dažas pārvērtības. Piemēram, Rūta ar savu deju partneri Viktoru pārtaps par Karību jūras pirātiem savā pasodobles priekšnesumā, bet kā otro deju izvēlējušies ča ča ča. Arī Aminata un Maks sola skaistu pasodobles priekšnesumu, kopā ar viņiem uz skatuves atradīsies vēl vairāki deju pāri. Kā otro deju viņi izvēlējušies lēno valsi.

Elīna un Marts skatītājus ieraus kabarē ar savu kvikstepa dejojumu, bet kā otro deju arī viņi izvēlējušies lēno valsi, kas pirmajā reizē viņu priekšnesumā noslēdzās ar kaislīgu skūpstu. Arī Maksims un Ļiza šajā vakarā dejos pasodobli, muzikālajam pavadījumam izvēloties ikonisko grupas "The Police" dziesmu "Roxanne", bet kā otro deju izvēlējušies kaislīgo rumbu.

Arī Jānis un Olena šajā reizē dejos pasodobli. Viņi uz skatuves izdejos īstu rituālu, kurā piedalīsies deju kolektīvs "Daiļrade" un kādreizējais šova "Dejo ar zvaigzni" vadītājs un žūrijas loceklis Valērijs Mironovs. Kā otro deju viņi izvēlējušies šajā nedēļā Vīnes valsi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!