Foto: Publicitātes foto

Februāra sākumā pie LNT skatītājiem atgriezīsies kulinārijas šovs Esi gardēdis, kura trešās sezonas vadīšana uzticēta populārajai TV "sejai" un pasākumu rīkotājai Gundegai Skudriņai (attēlā).

Arī šajā sezonā LNT studijā katru nedēļu viesosies kāda sabiedrībā zināma personība, gardēdis un arī profesionāls pavārs, kuri gatavos savus iecienītākos ēdienus.

Pirmajos raidījumos skatītāji neklātienē tiksies ar dziedātāju Lindu Leen, šefpavāru Lauri Aleksejevu un mūziķi Goran Goru, un arī turpmākajās pārraidēs gaidāmi dažādi pārsteigumi, par kuriem rūpēsies ne tikai viesi, bet arī raidījuma vadītāja.

"Vēlos parādīt, ka gardēdis - tas ir dzīves stils. Šobrīd mācos attīstīt savas garšas nianses ne tikai maltītes baudīšanā, bet arī kopā būšanā, attiecībās un dzīves mīlēšanā. Raidījuma vadīšana ir iespēja iedvesmot skatītājus dzīvei ar garšu.

Raidījumā būs iespēja uzzināt kārdinošu ēdienu receptes un personiskus stāstus, ko atklās gan talantīgas personības, gan profesionāli pavāri.

Savukārt es parādīšu vienkāršus padomus neparastu galda klājumu veidošanā, neaizmirstot par virtuves klasiku - sen zināmiem un pārbaudītiem galda kultūras knifiem, bez kuriem nav iespējami eksplozīvi virtuves eksperimenti," sola Skudriņa.

Jau vēstīts, ka šova pirmo sezonu vadīja Liene Stepena, bet otrajā sezonā, kas skatītājiem bija baudāma aizvadītā gada pavasarī, pa virtuvi rosījās Elīna Doļģe, kura gan šajā laikā pati paguvusi kļūt par cita ar kulināriju saistīta raidījuma producenti - viņa veido pavāru sacensību Mūsdienu Latvijas garša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!