Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 8.oktobra, vakarā noslēdzās LNT stiprinieku šovs Iesaukts armijā!. Deviņas dienas cīnījušies ar fiziski smagiem pārbaudījumiem, desmitajā, šova fināla, dienā jauniesauktie varēja atpūsties – uzvarētāju noteica balsojums.

Vispirms par savu favorītu balsis nodeva Nacionālo bruņoto spēku vienību pārstāvji, kuri šo deviņu dienu laikā bija organizējuši pārbaudījumus šova dalībniekiem. Eksperti vienbalsīgi lēma, ka šovā uzvaru pelnījusi skaistā fitnesa modele un aerobikas trenere Priedīte (attēlā gaisā).  Meiteni uzteica kā izcilu līderu un komandas vadītāju, slavēja par sīkstumu un izturību.

Savas balsis par labāko nodeva arī katrs no šova Iesaukts armijā! dalībniekiem. Lai gan katrs no viņiem savu balsi bija nodevis tieši pēc savas izstāšanās, nezinot, kurš no atlikušajiem biedriem tiks finālā, lielākā daļa kolēģu finālistus bija noteikuši veiksmīgi, balsojot par Edvīnu Ločmeli un Priedīti. 

Arī paši Priedīte un Ločmelis nobalsoja viens par otru, bet trešais finālists Raitis Rudzājs kā labāko minēja Priedīti. Pirms uzvarētāja paziņošanas bruņoto spēku pārstāvji pasniedza savas specbalvas, no kurām liela daļa tika Priedītei un īsi pirms fināla izbalsotajam Leonam Šķēlem. 

Apkopojot visus rezultātus, par šova uzvarētāju tika pasludināta un balvu - ceļojumu uz ASV, lai baudītu Vašingtonas un Mičiganas militārās bāzes apskati -, saņēma Priedīte.

Visi trīs finālisti tika pie īpašas specbalvas - 18. novembrī Priedīte, Ločmelis un Rudzājs būs tie, kuri no lielgabaliem varēs izšaut svētku salūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!