Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 22. novembra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītājiem bija iespēja sekot līdzi spraigajiem notikumiem režisora Anda Miziša veidotajā realitātes šovā Lauku sēta 2, kur palikuši vairs tikai seši dalībnieki.

Aizvadītajā nedēļā raidījums beidzās ar Lauku sētas strādnieku prieka kliedzieniem, jo pēc ceturtā iekšējā balsojuma beidzot izdevās atbrīvoties no kaitinošās Alises, bet tagad šova dalībnieki atzina, ka pēc Alises došanās mājup lauku sētā valda zināms apjukums - tā kā lielā pļāpa aizgājusi, vairs nav pret ko cīnīties.

Šajā raidījumā dalībnieki turpināja rosīties ap kūts sienu, bet pavāru Jāni gaidīja nelāgs pārsteigums - kāds bez viņa ziņas zirņiem piebēris kaudzi sāls, kas ēdienu bija sabojājis.

Izrādās, tas nebija vienīgais sabotāžas mēģinājums - kāds bija pārkniebis elektrisko ganu, kas Gunitai apgrūtināja govju ganīšanu, bet Guntis pie brokastu galda nāca klajā ar pavisam šausminošu paziņojumu - kāds bija iekakājis viņa gultā.

Guntis gultas piegānīšanā vainoja Jāni, bet citi dalībnieki pieļāva, ka Guntis pats izdomājis stāstu par piegānīto gultu, lai novērstu uzmanību no saviem nodarījumiem.

Kamēr dalībnieki viens uz otru skatījās ar lielām aizdomām un vainoja cits citu nepatīkamajos notikumos, Jānis pat paziņoja, ka Alise nebija lielākais Lauku sētas kretīns, bet tas vēl aizvien ir palicis dalībnieku vidū.  

Tiesa, beigu beigās vismaz šova puiši sadziedājās un aizmirsa vecos konfliktus, lai kopīgiem spēkiem cīnītos pret meitenēm. Tiesa, vaininieks, kurš bija piekakājis gultu, pārsālījis zirņus un pārgriezis elektrisko ganu, tā arī netika noskaidrots.

Šajā raidījumā Lauku sētas strādniekiem bija liela ņemšanās ar aitas vilnas mazgāšanu un tās atbrīvošanu no mēslu bimbuļiem, kas Gunti iedzina depresijā un arī pārējie par šo ķēpīgo darbiņu sajūsmā nebija. Kā īpašu pārbaudījumu daiļā dzimuma pārstāvēm saimnieks bija sarūpējis uzdevumu izkalt mietiņus, pie kā piesiet gotiņu, bet puiši tika likti pie drēbju gludināšanas un bikšu buktēšanas.

Pēc visu darbu apdarīšanas saimnieki paziņoja, ka strādīgākā lauku sētas iemītnieka titulu šoreiz pelnījusi Lidija, bet par slinkāko atzina Gunti, kurš bija dikti aizņemts ar savas gultas piegānīšanas izmeklēšanu.

Guntim blakus uz izbalsošanas strīpas sēdās Daiga, kura bija kritusi par upuri dalībnieku iekšējam balsojumam, bet asnu tīrīšanas sacensībā ar trīs kartupeļu pārsvaru uzvarēja Daiga, un Guntim lauku sēta bija jāpamet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!