Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 20. decembra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītāji varēja sekot līdzi izšķirošajai realitātes šova Lauku sēta otrās sezonas cīņai, kurā par galveno balvu – traktoru – cīnījās seši finālisti.

Fināla cīņu sāka Jānis, Gunita un Māris, kuriem šovā bija izdevies noturēties visilgāk, kā arī Guntis, Daiga un Sarmīte (attēlā), kuri lauku sētā atgriezās jau pēc izbalsošanas, bet vērot spraigos notikumus bija ieradušies visi otrās sezonas dalībnieki.

Kā pirmais pārbaudījums finālistiem bija sarūpētas pupiņu šķirošanas sacensības - šajā veiklības un uzmanības pārbaudē uzvarēja Guntis, bet stresa un roku trīcēšanas dēļ pupiņu lasīšanas cīņā neveicās Daigai, kurai no tālākas cīņas bija jāizstājas.

Pieci veiklākie pupiņu šķirotāji stājās pretī otrajam pārbaudījumam - viņiem ar aizsietām acīm bija jāatpazīst dažādas graudaugu putras, un šajā garšas kārpiņu pārbaudē vissliktāk veicās Jānim, kurš neatpazina nevienu no putrām un par to drausmīgi pārdzīvoja.

Trešais pārbaudījums bija krietni vien atraktīvāks - visiem četriem finālistiem bija jāpārzāģē katram pa bluķītim, un šajā cīņā daudziem par lielu pārsteigumu zaudēja Guntis, kurš tika uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem dalībniekiem.

Pie pirtiņas trīs palikušos finālistus gaidīja krāsas spaiņi, kurus viņiem bija jātur izstieptās rokās - visātrāk rokas nogura Gunitai, kurai līdz izšķirošajai fināla cīņai tā arī neizdevās tikt.

Fināla uzdevums bija īpaši piņķerīgs - kūts mēslos bija paslēptas desmitiem atslēgu, no kurām tikai viena derēja ķēdei, ar ko bija apjozts traktors. Šajā cīņā veiksme uzsmaidīja 35 gadus vecajai Sarmītei Zvejai no Tērvetes puses, kas par iegūto balvu dikti priecājās, jo jaunais traktors būs krietns palīgs viņas saimniecībā.

Galerijā: ieskats spilgtākajos šova Lauku sēta otrās sezonas mirkļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!