Lielu popularitāti guvušā LNT iepazīšanās šova Precamies!?! trešdienas, 17. aprīļa, raidījumā par galvenā varoņa – 61 gadu vecā namu apsaimniekotāja Haralda - sirdi cīnījās trīs dāmas, no kurām viena vīrietim bija sarūpējusi visnotaļ savdabīgu priekšnesumu.

Jau ierasts, ka Precamies!?! varoņi raidījumos ne tikai dalās ar stāstiem par iepriekšējo attiecību neveiksmēm, bet arī potenciālos dzīvesbiedrus mēģina savaldzināt ar pārsteigumiem, lielākoties pasniedzot viņiem dažādas veltes.

Raidījumu varoņu izdoma, gatavojot dāvaniņas, ir pārsteidzoša, bet trešdienas raidījumā viena no dalībniecēm - 45 gadus vecā rokdarbniece un dzejniece Ināra - ne tikai bija uzadījusi vīrietim šalli, bet arī nolēma kungu iepriecināt ar atraktīvu priekšnesumu.

Viņa izpildīja dziesmiņu Neļķu ugunīs un dziedāšanas laikā nolēma Haraldu, kurš esot kaislīgs dejotājs, uzlūgt uz pieklājīgu valsi, kam kungs arī labprāt atsaucās.

Tiesa, Ināras atraktivitāte un raidījumu vadītāju ieteikumi Haraldu nepārliecināja par šādu izvēli, un viņš izvēlējās citu pretendenti - 57 gadus veco Ievu, kuru šāds pavērsiens tā samulsināja, ka viņa sāka raudāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!