Pirmdienas, 11. vakara, LNT iepazīšanās šova Precamies!?! raidījuma galvenais varonis – skolotais automehāniķis un bruģēšanas darbu vadītājs Toms no Ogres (attēlā) – piedzīvoja pamatīgu pārsteigumu, kad studijā viņš potenciālās līgavas vietā sastapa savu māsīcu.

Par galvenā varoņa sirdi pirmdienas raidījumā bija gatavas cīnīties trīs meitenes - topošā ārstu palīdze Liene no Rīgas, apģērbu veikala pārdevēja un kaislīga dejotāja Sabīne no Kurzemes un topošā pirmskolas skolotāja Ginta no Rīgas.

Pēc iepazīšanās ar pirmajām divām pretendentēm un viņu stāstu uzklausīšanas studijā ieradās trešā meitene Ginta, kura pieteikumā bija atzinusi, ka raidījumā meklē vīrieti, kurš būtu gan labs mīlnieks, gan labs draugs.

Tiesa, abiem iepazīties kārajiem jauniešiem nācās piedzīvot vilšanos, jo izrādījās, ka Ginta ir Toma māsīca.

Pēc puiša paziņojuma abas pārējās meitenes un viņu atbalstītāji pauda neviltotu pārsteigumu par šādu notikumu pavērsienu, kā arī atzina, ka šis jau nu noteikti nav īstais raidījums, kur sastapt savu māsīcu, kā arī pieļāva, ka meitenei tagad ir "aplauziens".

Lai Ginta uz raidījumu nebūtu atnākusi velti, ekspertes meitenei lūdza izvērtēt abas pārējās pretendentes, lai palīdzētu brālēnam izvēlēties piemērotāko, bet potenciālās draudzenes aizkadrā dikti satraucās, ka puisis varētu izvēlēties arī māsīcu, ja Sabīne un Liene nešķitīs piemērotas.

Lai gan māsīca puisim kā piemērotāku bija ieteikusi atraktīvo Sabīni, viņš tomēr izvēlējās nopietno tumšmati Lieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!