Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 12. oktobra, vakarā TV3 skatītājus gaida kāds pārsteigums – notikumi šovā Saimnieks meklē sievu sāk attīstīties ļoti strauji un jau trešajā raidījumā viens no saimniekiem potenciālo līgaviņu gatavojas sirsnīgi sabučot.

Pirmais publiskotais skūpsts šova Saimnieks meklē sievu vēsturē ir noticis starp jaunāko saimnieku - 22 gadus veco Sandi Legzdiņu (attēlā ar aitiņu) un Karīnu, kura jau no raidījuma pirmajiem kadriem ar savu ārieni un uzvedību ir iekarojusi gan skatītāju simpātijas, gan nopēlumu.

Daudziem skatītājiem par pārsteigumu, no kuplā saimnieka līgavas titulu kārotāju pulka Sandis Karīnu izvēlējās par spīti viņas augstpapēžu kurpēm un tipiskajai blondīnes uzvedībai. Viņš jau no paša sākuma bija pārliecināts par meitenes iekšējo skaistumu un tagad nolēmis to pārbaudīt ar skūpstīšanos.

Tāpat piektdien demonstrētajā raidījumā atklāsies, kā ar potenciālajām līgaviņām savās saimniecībās galā tiek Kaspars un Almants, bet jau nākamajā Saimnieks meklē sievu raidījumā katrs no saimniekiem vienu dāmu sūtīs mājās.

VIDEO: Šova Saimnieks meklē sievu pirmais skūpsts nedaudz paātrinātā režīmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!