Foto: DELFI

Pirmdienas, 15. decembra, vakarā noslēdzās desmit nedēļas ilgušais Kanāla 2 realitātes šovs TV zvaigzne, un fināla cīņā lielāko skatītāju atbalstu ieguva Dzintars Neimanis (attēlā).

Šova fināla raidījums sākās ar diviem pārsteigumiem - dalībniekiem bija solīts, ka galvenā balva būs iespēja vadīt savu raidījumu, un tagad tapa zināms, ka uzvarētājs varēs vadīt mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons TV dienasgrāmatu desmit raidījumus.

Par otru pārsteigumu bija parūpējušies šova pasniedzēji - viņi no astoņiem finālistiem bija izvēlējušies sešus, kuri varēja cīnīties par skatītāju simpātijām, un pirmie no izšķirošās cīņas atvadījās Toretto un Džokers.

Pārējiem dalībniekiem atlika tikai sēdēt un gaidīt, ko lems skatītāji - šova veidotāji par katru no viņiem bija sagatavojuši nelielu video, bet vakara vadītāja Ieva Adamss uzdeva dažādus piņķerīgus jautājumus, ļaujot ar asprātīgām atbildēm vai negaidītu atklātību kaut nedaudz ietekmēt balsotāju vērtējumu.

Stundu ilgajā pirmajā balsojumā veiksme uzsmaidīja bezdarbniekam Jurim, šova "pareizajam zēnam" Neimanim un šova "mammai" Lindai, bet vismazāk balsu saņēma Marta. Tāpat fināla cīņa pēc pirmā balsojuma beidzās Aldim un dīdžejam [Ex] da Bass.

Superfinālā skatītājiem bija iespēja noskatīties visu trīs dalībnieku aizvadītajā nedēļā sagatavotos video, no kuriem vispārliecinošākais acīmredzot bija Neimaņa sagatavotais materiāls, jo tieši viņš ieguva visvairāk balsu. Vismazāk balsu superfināla balsojumā ieguva Linda. 

Neimanis šova skatītājus ar skandāliem neiepriecināja - viņš uzmanību piesaistīja galvenokārt ar nopietnu darbu un attiecībām ar Martu, un skatītāji puisi dēvējuši gan par šova "pareizo zēnu", gan visgarlaicīgāko dalībnieku. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!