Foto: Toms Norde

Svētdienas, 16. decembra, vakarā TV3 skatītāji tiešraidē varēja sekot līdzi šova "X Faktors" lielajam finālam, kurā tapa zināms – muzikālā projekta otrās sezonas uzvarētāja ir dziedātāja Kattie no Baltkrievijas.

Finālā sacentās trīs dalībnieki – baltkrieviete Kattie, grupa "Baritoni" un muzikālā apvienība "Radio trio".

Katrs no dalībniekiem fināla pirmajā posmā izpildīja divus priekšnesumus. Otrajā uzstāšanās reizē piedalījās arī viesmākslinieki.

Kattie otrajā priekšnesumā dziedāja duetā ar "X Faktora" pirmās sezonas uzvarētāju Arturu Gruzdiņu, "Baritoni" sadziedājās ar četrām šarmantām dziedātājām – Antru Stafecku, Ievu Sutugovu, Rūtu Dūdumu un Dināru Rudāni, – savukārt "Radio trio" uzstājās kopā ar savu mentoru Intaru Busuli.

Pēc visu dalībnieku priekšnesumu izskanēšanas balsošana uz īsu laiku tika apturēta. Šova vadītājs Markus Riva paziņoja, ka vismazāko skatītāju atbalstu saņēmusi grupa "Radio trio".

Tapa zināms, ka lielajā superfinālā sacentīsies un vēlreiz uz skatuves kāps Kattie un "Baritoni", un skatītāji atkal varēja balsot par savu favorītu.

Izšķirošajā fināla cīņā vislielāko atbalstu guva Kattie. Tieši skatītāji lēma, ka par šīs sezonas Latvijas "X Faktora" uzvarētāju kļūst Kattie.

Jau vēstīts, ka visi ienākumi, kas tika iegūti balsojuma laikā, tiks ziedoti labdarības akcijai "Eņģeļi pār Latviju".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!