Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 27. septembrī kanāla TV3 noslēpumainākajā un savdabīgākajā muzikālajā šovā "Balss maskā" skatītājiem bija iespēja tuvāk iepazīt piecus šova dalībniekus – Nelabo, Diskopeli, Lauvu, Rīgu un Zvirbuli, kuri izpildīja dziesmas, kas saistās ar viņu bērnību vai tīņu gadiem. Detektīvi atmaskoja betona džungļu pavēlnieci Lauvu jeb TV personību Dagmāru Leganti.

Vakara noslēgumā šova detektīvi lēma, ka šovakar tiks atmaskota košā betona džungļu pavēlniece – Lauva, kura izpildīja grupas The Weeknd dziesmu "Blinding Lights", kuru Lauva papildināja ar populārās vietnes "Tik Tok" atraktīvo deju.

Izsakot vairākus minējumus, Baiba Sipeniece bija pārliecināta, ka zem Lauvas slēpjas DJ Ella jeb Elīna Fūrmane, savukārt Samanta Tīna minēja, ka tā varētu būt radio "Star FM" personība Maija Rozīte, Jānis Šipkēvics sākotnēji savu balsi atdeva par vieglatlēti Jeļenu Prokopčuku, vēlāk minot, ka tā varētu būt arī Aija Krištopane, taču Krivenchy bija pārliecināts, ka zem dāmas tēla var slēpties arī kungs, proti, viņa kolēģis Edgars Bāliņš.

Tomēr detektīvu minējumi izrādījās kļūdaini, jo zem maskas slēpās aktrise, TV personība, modele un fotogrāfe Dagmāra Legante.

Vaicājot par pieredzei, uzstājoties ar masku, Dagmāra atzina, ka tas esot bijis ļoti smagi: "Tā bija ļoti klaustrofobiska sajūta, tu elpo kā tunelī. Un es uzstājos nevis tā kā Dagmāra Legante, bet gan kā Lauva, tērps palīdzēja iejusties. Mani bērni par šo avantūru nezināja, jo, ja viņi zinātu, esmu pārliecināta, ka bērnu dārzā viņi ātri vien mani atmaskotu!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!