Foto: Publicitātes foto

Pamazām izskaņai tuvojas šīs sezonas vērienīgais televīzijas projekts – sadziedāšanās šova Koru kari trešā sezona, un svētdien, 14. aprīlī, tika noskaidroti trīs pusfinālā iekļuvušie kori.

Par šī raidījuma galveno tēmu bija izvēlēta mīlestība, un visi četri kolektīvi kopā ar saviem vadītājiem bija izvēlējušies īpaši romantiskas melodijas, bet otrajā aplī tika atskaņotas šovā jau iepriekš dzirdētas kompozīcijas.

Marta Kristiana Kalniņa vadītais Cēsu Karmīnkrāsas koris izpildīja leģendāro Ritvara Dižkaca un Aigara Graubas dziesmu Ziemeļmeita, bet Rēzeknes Zaļo pakalnu koris un tā vadītājs Normunds Zušs skatītājiem piedāvāja Māras Zālītes un Raimonda Paula dziesmu Teic, kas esi no izrādes Meža gulbji.

Rīgas Zelta koris ar vadītāju Normundu Jakušonoku bija izvēlējies Ginta Stankeviča un Guntara Rača kompozīciju Tici vai nē, bet Gunta Veita vadītais Liepājas Sudraba viļņu koris dziedāja Braiena Adamsa seno hitu All for Love.

Šoreiz žūrijas pastāvīgajiem locekļiem - dziedātājai un vokālajai pedagoģei Ievai Kerēvicai un diriģentam Edgaram Vītolam - pievienojās populārā skatuves māksliniece Ieva Akurātere.

Rezultātā pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma no tālākas cīņas bija jāizstājas Liepājas korim, kas tikai aizvadītajā nedēļā atgriezās Koru karos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!