Foto: Kadrs no video
Ceturtdienas, 4. oktobra, vakarā LNT skatītāji jau atkal varēja sekot līdzi kaislībām šovā "Lauku sēta", un ceturtais raidījums liktenīgs izrādījās projekta piektās sezonas apspriestākajai dalībniecei Aijai Dembovskai – viņa izstājās no tālākas cīņas.

Šonedēļ saimnieki brašajiem strādnieciņiem lika tīrīt bebru dambi, izzāģēt krūmus, kā arī vālot sienu un pēcāk to salikt zārdos. Pavisam čābīgi darbi vedās meiteņu komandai, kurā par atbildīgo bija iecelta Zane.

Aija šonedēļ nebija strādātāja – te viņai sāpēja zobs, te pēkšņi meitene sāka klibot. Kamēr citi strādāja, viņa gulēja, peldējās un zvilnēja saulītē. Lieki teikt, ka kolēģes laiskošanās ne pa jokam sadusmoja pārējās meitenes, un Zane bija tik nokaitināta, ka devās Aiju nolamāt un pamatīgi nostrostēt.

Bebru dambja tīrīšanā meitenēm nepavisam neveicās. Beigu beigās no sešām meitenēm strādātājas bija tikai trīs – abas Sanitas un Zane. Evai paralēli nācās palīdzēt virtuvē šīs nedēļas pavāram Dzintaram, bet, redzot, cik kolēģēm ir grūti, steidza viņām palīgā. Savukārt Līga atpūtās, jo bija guvusi nelāgu kājas traumu. Tikmēr Aija vienkārši gulšņāja.
Foto: Publicitātes foto

Puiši visus darbus jau bija apdarījuši, savukārt meitenes pamatīgi atpalika. Situāciju vēl nelāgāku darīja kundziņiem piešķirtā priekšrocība – dāmām nācās pagatavot viņiem sešus zārdus.

Kamēr meitenes rāvās melnās miesās, vāca kokus, zāģēja un nagloja, tikmēr pretinieku komanda laiskojās pļavā un komentēja notiekošo.

Drīz vien klāt bija izbalsošana. Saimnieki šonedēļ lēma, ka čaklīša titulu pelnījis Rasmuss, savukārt uz sliņķu soliņa jau otro nedēļu pēc kārtas tika nosēdināta Aija. Saimniece nespēja slēpt sašutumu par meitenes laiskošanos – kamēr visi cītīgi strādājuši, Aija esot tikai gulšņājusi, peldējusies un sauļojusies.

Izbalsošana bija visai dramatiska, starp Aiju un pārējiem dalībniekiem izcēlās skaļa vārdu apmaiņa, un uz sliņķu sola sēdošā meitene neskopojās ar rupjībām.

Visbeidzot Aija paziņoja – viņa esot pati pieņēmusi lēmumu doties mājās un izstāties no tālākas cīņas. Šova vadītājs Jānis sasita šķīvi ar meitenes vārdu, un Aija, kolēģu aplausiem un prieka saucieniem skanot, pameta "Lauku sētu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!