Foto: LETA
Kanālā TV3 4. maijā plkst. 20.40 būs skatāms īpašais svētku kopdziedāšanas koncerts "Mēs esam Latvija", kurā visi priekšnesumi top attālināti.

4. maijā – Brīvības svētkos – kanāls TV3 piedāvā īpašu koncertu "Mēs esam Latvija", kas veidots attālināti, piedaloties latviešu iemīļotākajām mūzikas zvaigznēm, kuras svētkos sveiks ar sirsnīgām melodijām.

Koncertu no mājām vadīs populārās TV personības Jana Duļevska un Valters Krauze, daloties ar saviem svētku svinēšanas paradumiem un sveicot ikvienu Latvijas iedzīvotāju Brīvības svētkos.

Ar sirsnīgākajām un skaistākajām latviešu dziesmām koncertā piedalīsies populārie un iemīļotie mūziķi – Prāta Vētra, Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš, grupa "Instrumenti", Lauris Reiniks, Intars Busulis, Dons, "Bermudu Divstūris", Jānis Aišpurs, "Dziļi Violets", AijaAndrejeva, Māra Upmane – Holšteina, Ingus Ulmanis, "Dzelzs Vilks", Mārcis Auziņš, KārlisBūmeisters, "Carnival Youth", Tautumeitas, Arturs Gruzdiņš, Elīna Gluzunova, "Baritoni", Reiks un citi populāri latviešu mākslinieki.

"Šī gada 4. maijs ir diena, kad mēs svinēsim 30 gadus kopš Latvijas neatkarības deklarācijas pasludināšanas. Lai gan šobrīd nevaram pulcēties visi kopā, aicinām svinēt Brīvības svētkus ar vēl nebijušu koncertu kanālā TV3, kurā piedalīsies Latvijas labākie mūziķi. Koncerts būs citādāks nekā pierasts redzēt – mūziķi vienosies sirsnīgās dziesmās no savām mājām, un mēs ticam, ka tas ienesīs svētku sajūtu arī katra skatītāja mājā," cer koncerta producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!