Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 4. septembra, vakarā LNT skatītāji brašā Aleksandra Riekstiņa (attēlā) vadībā tikās ar šova Lauku sēta trešās sezonas dalībniekiem, kuri uzsākuši cīņu par pašmāju šovu vēsturē vērtīgāko balvu - 90 zirgspēku Zetor traktoru no Agrimatco Latvia.

Pirmajā raidījumā skatītājiem bija iespēja nedaudz tuvāk iepazīties ar desmit brašuļiem no dažādām Latvijas pusēm, kuri piekrituši izaicinājumam un izturējuši atlasi, kā arī ieraudzīt, kā tad izskatās lauku sētā, kas uz krietnu laiciņu nu kļuvusi par dalībnieku mājām.

Zemnieku saimniecībā Zaķīši Amatā saimnieko Zigmunds Zaķis, un plašajā sētā tiek audzēti truši, nūtrijas, kazas, zirgi, tītari, vistas un citas dzīvās radības.

Daļa dalībnieku neslēpa pārsteigumu par sadzīves apstākļiem lauku sētā - Anitu bija izbrīnījis tas, ka šķietami inteliģents saimnieks var dzīvot tādos apstākļos, Edgars vienkārši bija šokā par apkārt valdošo haosu, un arī citi paslepus rauca degunus par jauno mājvietu.

Visapmierinātākā šķita Inese, kura smejot atzina, ka saimnieks, kurš ir brīva vīrieša statusā, arī esot kā radīts viņai.

Starp dalībniekiem iekārtošanās laikā jau arī sāka veidoties neliela stīvēšanās - skaļais un pļāpīgais Maigonis ar savu uzvedību paguva nokaitināt Sarmīti, kura brašo kungu salīdzināja ar bērnu, kuru tā vien gribas nopērt.

Elīna bija paguvusi novērot, ka Zigurdam pieklibo ar humora izjūtu - viņš it kā saprotot jokus, bet mēdzot arī apvainoties, un arī Maigonis arī atzina, ka ar cilvēku, kurš tik ātri apvainojas, varot būt problēmas sadzīvot.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!