Leģendārie Holivudas asa sižeta filmu aktieri Silvestrs Stallone un Arnolds Švarcenēgers tieši no filmēšanas laukuma traumu dēļ nogādāti slimnīcā, turklāt abi atrodas vienā palātā.

Kā Švarcenēgers ierakstījis sociālajā tīklā whosay.com, pēc trikiem, kautiņu ainām un fiziskās piepūles, filmējoties The Expendables 2 un The Last Stand, viņam nepieciešama pleca operācija.

Bijušais politiķis apgalvo, ka liels bijis viņa pārsteigums, blakus gultā rindā uz operāciju satiekot Stalloni, kuru arī mocījušas problēmas ar plecu.

Švarcenēgers savu ierakstu sociālajā portālā ilustrējis ar fotogrāfiju, kur abi ar Stalloni redzami guļam blakus gultās. Bijušais gubernators arī atklājis, ka rindā uz operāciju viņš apsteidzis kolēģi.

Pēc izārstēšanās abi aktieri kopā piedalīsies jaunā projektā - režisora Mikaela Hafstrēma trillerī The Tomb. Stallonem filmā The Tomb būs galvenā loma, bet iepriekš uz to pretendējis arī aktieris Brūss Viliss.

Jaunajā trillerī Švarcenegers, kurš jūlijā kļūs 65 gadus vecs, un Stallone, kuram tajā pašā mēnesī apritēs 66 gadi, atveidos divus ieslodzītos kādā Manhetenas izolatorā, kas neoficiāli iedēvēts par Kapu (The Tomb). Abi varoņi, protams, mēģinās no tā izbēgt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!