Foto: Vida Press

Filmas Neiznīcināmie 2 galvenās zvaigznes - aktiera Silvestra Stallones 90 gadus vecā māte Džekija (attēlā) uz tās pirmizrādi bija ieradusies vēl pārspīlētākā izskatā nekā jebkad agrāk, un eksperti atzīst, ka veltīgie centieni saglabāt jaunavīgu izskatu veco sievieti padarījuši par īstu monstru.

Cenšoties izskatīties jaunāka, Džekija Stallone izmanto visu skaistuma industrijas piedāvāto procedūru klāstu, turklāt viņas lūpas jau kļuvušas slavenas kā lielākā "zivs mute" pasaulē.

Dāma tāpat nekautrējas izvēlēties savam vecumam neatbilstošus tērpus. Filmas pirmizrādē viņa ieradās dziļi dekoltētā un ļoti īsā tērpā ar daudzām krāsainām rotaslietām, bet matiem bija izvēlējusies piesātināti tumšu toni.

Ārvalstu prese aicina Džekiju tuvināt savu tēlu cienījama vecuma kundzei atbilstošākam izskatam un neaizmirst, ka arī viņas dēlam Silvestram Stallonem, kuram jaunajā grāvējā ir viena no galvenajām lomām, ir jau 66 gadi.

Džekija Stallone jau ilgus gadus ir bēdīgi slavena ar saviem centieniem izskatīties jaunavīga, tāpēc viņi ne reizi vien iekļuvusi pasaules atbaidošāko slavenību topos.

Filmu Neiznīcināmie 2 Latvijas kinoteātros var skatīties no piektdienas, 17. augusta, bet foto galerijā aplūkojami daži kadri no filmas pasaules pirmizrādes Londonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!