Foto: DELFI

Piektdienas, 11. oktobra, vakarā zaļā gaisma tika dota TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrajai sezonai, un atklāšanas raidījumā tapa zināmi tie pieci veiksminieki, kuru mīlestības un čaklu roku meklējumiem skatītāji varēs sekot līdzi desmit nedēļas.

Pirmajā pārraidē atraktīvā šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare izvadāja vēstules visiem desmit vasaras sākumā izvēlētajiem saimniekiem, kā arī atklāja, kuri no viņiem saņēmuši visvairāk potenciālo precinieku ziņojumu.

Kā vēsta šova veidotāji, pavisam kopā saimnieki saņēmuši 502 vēstules, un ziņas saņemtas ne tikai no Latvijas, bet arī no Dānijas un Anglijas.

Pirmajā rudens sērijā skatītājus gaidīja vairāki pārsteigumi - 26 gadus vecais saimnieks Raivis Granovskis zaudējis mājas, bet Magoni Burku jau vasarā bija apciemojis kāds precēties kārs jaunskungs.

Nākamajā sērijā skatītāji varēs kļūt par lieciniekiem visu piecu šova galveno varoņu pirmajam randiņam ar potenciālajām līgaviņām un brašajiem preciniekiem, bet līdz Saimnieks meklē sievu otrās sezonas beigām šova pavērsieniem un lietām, kas, iespējams, paliks ārpus kadra, varēs sekot līdzi arī DELFI Izklaide ziņu sadaļā.

Iepazīstinām ar šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas galvenajiem varoņiem un piedāvājam pagaidām pavisam nelielu fotoieskatu viņu saimniecībās!

Pirmā saimniece saimnieku šovā – Magone Burka

Foto: DELFI

Atšķirībā no pirmās sezonas šoruden šova skatītājiem būs iespēja sekot līdzi ne tikai brašu saimnieku gaitām, bet arī tam, kā ar precinieku meklēšanu veiksies šova pirmajā sezonā iepazītajai Magonei Burkai, kura sasniegusi 32 gadu vecumu un meklē seksīgu vīrieti savā vecumā.

Viņas gaitām un košajai personībai Latvijas sabiedrība ar lielu interesi seko līdzi jau no šova pirmās sezonas, kad viņa bija viena no dabas bērna Kaspara Vaikuļa potenciālajām līgaviņām.

Kaspars toreiz izvēlējās Gunitu Briedi, ar kuru šoruden viņš mija gredzenus, bet Magone turpina īstās mīlestības meklējumus.

Pēc vasarā demonstrētās iepazīšanās sērijas Burka saņēmusi 34 vēstules, no kurām piecas tīkamākās viņai izvēlēties palīdzēja mamma, un lielu lomu spēlēja potenciālo līgavaiņu horoskopu zīme.

Ikdiena Magonei rit Kalētu pagastā, kur viņa saimnieko kopā ar māti un audzina dēliņu, bet sieviete godīgi atzīst, ka ļoti vēlas apprecēties un, ja dieviņš dos, vēl vienu bērniņu.

Slavens jau pirms šova – Mārtiņš Jātnieks

Foto: DELFI

21 gadus vecais Mārtiņš Jātnieks kopā ar ģimeni saimnieko Bauskas pusē, bet daudzi televīzijas skatītāji viņu atceras no šova Okartes skatuve - tur viņš bija grupas Jātnieki līderis.

Lai gan nesaskaņu un pārējo dalībnieku aizņemtības un citu prioritāšu dēļ Jātnieki ir izjukuši, Mārtiņš turpina muzicēt un uzstāties, par koncertu trūkumu nesūdzoties.

Atpazīstamība spēlējusi savu lomu arī Saimnieks meklē sievu šovā, tam pat īsti vēl nesākoties - Mārtiņš kļuvis par populārāko saimnieku un saņēmis 103 vēstules, bet no tām piemērotākās puisim neklātienē atlasīt palīdzēja viņa kolēģis un labākais draugs no Okartes skatuves šova Mārtiņš Ruskis, kā arī mamma ar sentēvu metodēm.

Ikdienā Mārtiņš saimnieko vecāku mājās un palīdz gan graudkopībā, gan tūristu izglītošanā par latviešu senajām dzīvesziņām, bet tāpat atrod laiku saviem hobijiem - ātrumlaivām, dziedāšanai, dejošanai un aktīvai atpūtai.

Kā potenciālo līgaviņu Jātnieks vēlas redzēt atraktīvu, skaistu un interesantu meiteni, ar kuru viņam vienmēr un visur būtu labi. Pārlieku nostrādināt sieviņu Mārtiņš nav iecerējis - viņam pietiktu, ja sieva apdarītu ikdienas darbus, garšīgi gatavotu un, protams, viņu mīlētu.

Moteļa saimnieks ar gleznotāja dvēseli - Dagnis Darģis

Foto: DELFI

Dagnis Darģis ir 43 gadus vecs un mitinās Pūres pagasta Sumbrķīros. Viņam pieder motelis Sumbrs, kas atrodas aptuveni pusceļā starp Rīgu un Ventspili, bet saimniecībā centrālā vieta atvēlēta govīm.

To Dagnim ir 30, bet tikt galā ar vareno ganāmpulku saimniekam palīdz māte.

Tāpat Dagnim ir varens nams, kurš gan vecpuisim ir daudz par lielu - dažās no istabām saimnieks kāju nav spēris mēnešiem ilgi.

Tiesa, Dagnis ne tikai daudz strādā, bet arī atpūšas - viņa hobiji ir gleznošana un arheoloģisko atradumu kolekcionēšana, bet atrast savu ideālo sievieti, ar kuru precēties, viņam pagaidām nebija izdevies sastapt.

Pret potenciālajām līgavām Dagnis nav pārlieku prasīgs - viņš vēlas, lai līgaviņa ir kārtīga, komunikabla, izskatīga un kopta. Tāpat vēlams, lai viņai ir autovadītājas apliecība, bet kopdzīvē ar Dagni viņas uzdevums būtu radīt iedvesmu vīrietī kopīgo dzīves mērķu sasniegšanai.

Vecākais šova dalībnieks – Jānis Liņķis

Foto: DELFI

50 gadus vecais Jānis Liņķis ir puķu audzētājs, kura mājas atrodas Kuldīgas-Aizputes ceļa malā. Vasarās viņš katru dienu sastopams Kuldīgas vai Ventspils tirgos, kur tirgo puķu stādus un ziedus.

Liņķim ir divas pieaugušas meitas no iepriekšējās laulības, bet dzīvo viņš lielākoties viens - vasarās gan viņam palīdz no Rīgas atbraukusī meita, kura tēvu vērtē kā valdonīgu vīrieti, kurš zina ko vēlas.

Šovā viņš piedalās, lai atrastu sievu, ar kuru kopā varētu priecāties par paša ieaudzētajām ūdensrozēm pirts dīķī, un, tā kā šis saimnieks mīl ziedus, arī sievu viņš sev blakus vēlētos redzēt kā puķi. 

"Viņai jābūt normālai mana vecuma sievietei, kura vēlas dzīvot laukos un kam patīk puķes. Kas var būt draudzene, ar kuru var parunāt, kas var būt sieva un arī saimniece mājās. Jābūt arī pietiekoši skaistai un izturīgai," savu sievietes ideālu raksturojis Liņķis, kuru kāda potenciālā līgaviņa vēstulē dēvējusi par "puķu karali".

Ugunsdzēsējs no 'Garoziņām' – Ingus Krūmiņš

Foto: DELFI

32 gadus vecais Ingus Krūmiņš saimnieko Smiltenes novada Blomē paša atjaunotajās Garoziņu mājās . Ikdienā Ingus palīdz tēvam graudkopībā, kā arī strādā par ugunsdzēsēju.

"Galvenais, lai ir darbīgas rociņas, lai ir izpalīdzīga un saprotoša, lai var viens otram uzticēties," potenciālo līgavu raksturoja Ingus.

Ingus vecāki dzīvo blakus namā Garoziņām, bet tām, kuras ieradīsies pie saimnieka, lai mēģinātu iekarot viņa sirdi, pārlieku uztraukties nevajadzētu - Krūmiņu ģimene ir ārkārtīgi sirsnīga un visaugstāk cilvēkos vērtē vienkāršību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!