Foto: Publicitātes foto

Jau 20. februārī ar savu jaunāko sezonu pie TV skatītājiem kanālā TV3 atgriezīsies populārais šovs "Lauku sēta", un tajā gaidāms arī kāds pārsteigums – pirmo reizi šova vēsturē spēlē sacentīsies tikai puiši.

Saimniece Anita, kura uzņems pie sevis brašuļus, ir pārliecināta, ka šī sezona būs tiešām spraiga. Šogad dalībnieki cīnīsies par visai iespaidīgu balvu – dāvanu karti no tērauda jumta segumu ražotāja "Toode" 7000 eiro vērtībā.

Sestā sezona pārsteigs – pirmo reizi par balvu cīnīsies tika puiši. Divpadsmit braši vīri ieradīsies "Lauku sētā" Kurzemē, saimniecībā "Zēģelnieki", kur rosās čaklā, ašā un tiešā Anita Kontene. Anita vada savu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī vietējo hosteli, un viņa noteikti zina ko grib.

Saimniece norāda, ka šī sezona būs spraiga. Darbu būs daudz, un daži no tiem ir ļoti smagi, bet dalībnieki būs gatavi iet līdz galam, pat ja nāksies strādāt naktīs, jo balva – dāvanu karte 7000 eiro vērtībā – ir daudzu puišu sapņu piepildījums.

Anita ir laimīga par tik brašiem dalībniekiem, un katra izbalsošana būs pārdzīvojums, bet. neskatoties uz to, saimniecei būs arī savi mīlulīši un daži, kuri tomēr neies tik ļoti pie sirds.

Arī šogad "Lauku sētas" vadītājs būs Jānis Rāzna, kurš pamanīs to, ka kāds savu darbu nav līdz galam kārtīgi paveicis. Čaklos nekautrēsies slavēt un sliņķus kaunināt.

Bez asiem sižeta pavērsieniem neiztikt, un jau pirmajās sērijās saimniecībā ieradīsies ātrā palīdzība. Šis pavērsiens šokēs visus pārējos dalībniekus. Taču tas nebūs vienīgais šoks šīs sezonas "Lauku sētā". Jau pēc dažām šovā pavadītām nedēļām dalībniekus sagaidīs tik milzīgs pārsteigums, kas visu sagriezīs kājām gaisā. Dažiem būs dusmas, dažiem prieks, bet pārmaiņas ietekmēs pilnīgi visus.

"Lauku sētas" jaunā sezona no 20. februāra būs skatāma TV3, bet video platformā "Go3" – jau no 31. janvāra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!