Foto: F64

Ceturtdienas, 25. oktobra, vakarā televīzijas skatītājus no ekrāniem raidījumā Finanšu tango atkal sveicināja žurnālists Kārlis Streips (attēlā), kurš jau vairāk nekā gadu no televīzijas bija pazudis. Ekrānā Streips atgriezies jaunā tēlā, turklāt krietni elegantāks, nekā viņu parasts redzēt iepriekš.

Streipa vadītā Finanšu tango, kas pieteikts kā jauniešu spēle, debitēšana TV ekrānos skatītājus sākumā nedaudz samulsinājusi.

Kamēr vieni sociālajos portālos priecājas par Streipa, kurš allaž ģērbies visai neitrāli, krāšņo jauno stilu - grezna vestīte, smalks kostīms ar rozā dekoru, eleganti spīdoši mati un interesantas brillītes kā jau īstam tango dejotājam -, citi ir neizpratnē, kāpēc tā pazudusi gaidītā spēle.

Skatītāji spriež, ka pārāk liela daļa Finanšu tango raidlaika veltīta ievadam. Lai gan dažādu sfēru ekspertu skaidrojumi par tādām tēmām kā budžets un finanses, pasniegti interesantā un viegli uztveramā formā, sociālo portālu lietotāji spriež, ka Ilvas Liepiņas aizkadrā runātais teksts rada sajūtu, ka LTV tiek raidīts kārtējais ziņu raidījums, ne jauniešu spēle.

Spēles sadaļā vieni otram pretī stājās Latvijas Universitātes studentu komanda un Banku augstskolas studenti. Plānots, ka kopumā šosezon Finanšu tango dejos astoņas komandas no Latvijas augstskolām, kas piedāvās savas idejas Latvijai, izsakot to arī sava valsts budžeta versijā.

Studentu sniegtos risinājumus vērtēs žūrijas komisija. Turpmāk Streipa vadītais Finanšu tango LTV1 būs baudāms katru ceturtdienas vakaru 22.15. Nākamajā raidījumā cīniņā tiksies Biznesa augstskolas Turība komanda ar Rīgas Stradiņa universitātes studentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!